Meijer & Van Eerden

Met ruime ervaring in het realiseren van bouwkundige projecten zijn DrawinQ en Meijer & Van Eerden uit Zoetermeer betrouwbare partners voor gemeentes, ondernemers, vastgoedbedrijven, zorginstellingen, oliemaatschappen en particulieren. “We zijn twee verschillende bedrijven die dezelfde werkzaamheden verrichten, veel samenwerken en in één pand gevestigd zijn,” vertelt directeur Raymond Thoen van Meijer & Van Eerden. “We groeien en daarom hebben we met spoed bouwkundig tekenaars nodig,” vervolgt directeur Arjan van der Does van DrawinQ.

Bundeling van krachten zoekt per direct ambitieuze bouwkundig REVIT tekenaars/BIM modelleurs

Als Bouwkundig Revit Tekenaar / BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van ontwerp-, bestek-, werk- en detailtekeningen, gebruiksvergunningstekeningen, het maken van 3D BIM Modellen en clashcontroles. Daarnaast houd je je ook bezig met de toetsing van het bouwbesluit, opnames op locatie en overige functie gerelateerde taken. Vanuit deze rol kun je in diverse richtingen doorgroeien afhankelijk van je wensen en ambities. Maak alvast kennis met enkele collega’s die al jarenlang met veel plezier deel uit maken van een klein, hecht en gezellig team:

Meijer & Van Eerden

ROBBERT LANTROK
Bouwkundig inspecteur
“Bij de bouwkundige inspectie van gebouwen kijk ik vanuit het oogpunt van gebreken zoals direct noodzakelijk en toekomstig onderhoud. Vooral de diversiteit in werkzaamheden buiten en binnen én het contact met de opdracht-
gevers spreken mij het meest aan. Zo word je ingezet bij het transformeren van tankstations en dan houd je je weer bezig met het opstellen van meerjarige onderhoudsprognoses voor VvE’s. Er vindt dus voortdurend wisselwerking plaats tussen de drie bureaus, waardoor je je collega’s door en door kent. Het is eigenlijk meer een vriendenclub en dat maakt het werken hier bijzonder prettig.”

MENNO SCHOEVAARS
Bouwkundig tekenaar
“Na mijn stage en afstuderen in 2008 ben ik als BIM Modelleur in vaste dienst gekomen. Momenteel ben ik bezig met het maken van bouwkundige tekeningen voor oliemaatschappijen in het 3D-pakket Revit voor de transitie van BP tankstation shops naar winkels met het “Albert Heijn To Go” concept. We geven dus met o.a. plattegronden en doorsnedes aan hoe het tankstation verbouwd moet worden. Het is afwisselend werk, want iedere situatie is anders. Uiteindelijk creëren we een herkenbaar beeld. Door de flexibele structuur werk je nauw samen met collega’s van de verschillende divisies en daardoor leer je ook veel van elkaar.”

ANITA SERVAAS
Officemanager & fotograaf
“Het is gewoon een superleuk bedrijf. Eigenlijk regel ik alles rondom het kantoor en daar behoort ook de sociale functie bij. Ook verzorg ik de secretariële afhandeling van de bouwkundige keuringen. Als fotograaf bewaak ik de uitstraling en berichtgeving op onze website en sociale media. Vooral door de platte organisatiestructuur kom je hier als nieuwe collega terecht in een warm bad. Je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en dat voelt goed. Verder vinden er gezellige teamactiviteiten plaats waardoor je elkaar nog beter leert kennen. Samen zijn we namelijk het bedrijf!”

Voel jij je aangesproken en wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Stuur dan je sollicitatiebrief mét CV naar bureau@drawinq.nl t.a.v. Evelyne de Rooij.

DRAWINQ TEKEN- EN ADVIESBUREAU 
+ MEIJER & VAN EERDEN ARCHITECTENBUREAU,
INGENIEURSBUREAU & ADVIESBUREAU

Signaalrood 1
2718 SH Zoetermeer
079 - 316 57 10
info@meijervaneerden.nl
www.meijervaneerden.nl

079 - 342 59 73
bureau@drawinq.nl
www.drawinq.nl