Mijn Zaak Lansingerland KRANT NR 10 - JUNI 2018

De Boer Maatwerk in keukens

Iedere ondernemer prijst zijn eigen zaak de hemel in. Logisch. Een kwestie van passie en geloof in eigen kracht. Maar wat zeggen klanten nou over De Boer Maatwerk in keukens? “Die worden volledig verrast hier,” vertelt Jacob de Boer. “Laatst zette iemand een bericht op Facebook:
“Ik heb niet al te veel geld, maar ik wil dolgraag een nieuwe keuken.” “Vijf mensen zetten mijn naam onder het bericht. Natuurlijk heb ik zelf ook gereageerd. Kom nou maar langs en dan zien we het wel. Dat is ook gebeurd! De reactie na het eerste gesprek? “Annemiek, de binnenhuisadviseuse, heeft zoiets moois bedacht waar we geen nee meer tegen konden zeggen en ook nog eens precies binnen ons budget."

Budget is geen issue, want iedereen heeft recht op een droomkeuken!

“Er is niemand in deze regio die een keuken van €5000 en een keuken van €60.000 levert. Bij ons is ieder budget welkom. De realisatie van een nieuwe keuken blijft een kwestie van pure beleving en ons inlevingsvermogen. De gemiddelde keukenstudio stopt bij de levering. Wij gaan veel verder. Slopen en/of leidingen omleggen? Wilt u een strak gestucte koof boven het kookgedeelte met verlichting? Wij ontzorgen de klant vanaf de eerste schets tot en met de plaatsing. Onze kracht? We hebben alles in huis voor de realisatie van uw droomkeuken en werken bij voorkeur samen met betrouwbare, lokale ondernemers. Natuursteen kun je natuurlijk bij de grote jongens bestellen. Dan doen wij niet. Wij halen het bij onze buurman Ben Overkamp. Samen zijn we sterker!”  

De Boer Maatwerk in keukens

CREATIVITEIT KENT GEEN GRENZEN
“Wat hebt u in gedachten en hoe kunnen wij dat vertalen in een realistisch plaatje dat exact voldoet aan uw verwachtingen? Een idee moet de kans krijgen om te groeien. Die tijd krijgt u bij ons. Na de oriëntatiefase werkt onze binnenhuisadviseuse Annemiek stap-voor-stap uw specifieke wensen en ideeën uit in een realistische 3D-kleurenimpressie. We denken net zo lang mee in een ongedwongen sfeer totdat we bij u een glimlach van oor tot oor zien. Vervolgens moet niets. Nog sterker, u mag niet eens direct beslissen. Kijk ook maar eens ergens anders en denk er vooral rustig over na. Een goed gevoel is essentieel. U koopt namelijk geen pakje boter!” 

UNIFORMITEIT INTERIEUR
“Wij beginnen met de keuken en dan kunnen we verder gaan. Ieder interieur moet namelijk de kans krijgen om te groeien. Vastpinnen op een bepaalde stijl is geen trend meer. Het kan juist verrassend werken om verschillende stijlen te mixen. Passen de deurposten en plinten nog wel bij uw nieuwe keuken? Welke mix matcht? Het kan een bijpassende of juist een onderscheidende tint zijn. Het gebruik van andere materialen kan ook verrassen. Een wandkast op maat die aansluit bij uw nieuwe keuken? We hebben de ideeën en de professionals in huis die ambachtelijk vakwerk realiseren voor ieder budget. Maar niets moet en afspraak is afspraak. Plaatst u de keuken zelf? Prima! Koopt u ergens anders de apparatuur? Uitstekend! We denken continu met u mee. Bovendien zijn we concurrerend en onderscheidend. Zo zijn we exclusief dealer van de serie Studioline van Siemens. Wanneer komt u een kijkje nemen in onze keuken?” besluit Jacob.

Gouderaksedijk 24
2808 NG Gouda
T    0182 - 51 22 78
E    info@maatwerkinkeukens.nl
W   www.maatwerkinkeukens.nl