Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - 2024

BRAVO! festival

Op zaterdag 5 oktober van 10:00 tot 15:00 uur vindt het BRAVO! Festival plaats in Dekker Zoetermeer. Dit evenement, vol BRede Activiteiten Voor Ouderen, biedt een unieke kans voor ondernemers om hun producten en diensten te presenteren aan een breed en geïnteresseerd publiek (55+).

BRAVO! FESTIVAL - Oproep voor ondernemers!

Het festival richt zich op het bevorderen van een vitale levensstijl voor ouderen. Bezoekers kunnen verschillende beweegactiviteiten uitproberen, zoals padel, tennis, jeu de boules, bowlen, snookeren en darten. Daarnaast zijn er shows, workshops, een fitstraat en kraampjes van verenigingen om hun aanbod te promoten. Ook zal Jannie van der Heyden van Heel Holland Bakt aanwezig zijn om te praten over voeding.

Dit is de perfecte gelegenheid om uw bedrijf te presenteren aan een doelgroep die actief en betrokken wil blijven. Of u nu gespecialiseerd bent in gezondheid, fitness, voeding of vrijetijdsbesteding, uw deelname kan waardevolle nieuwe contacten en klanten opleveren.

Mis deze kans niet om uw onderneming in de schijnwerpers te zetten! Meld u vóór 31 juli  aan via bravo@zoetermeer.nl t.n.v. Miranda, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

We kijken ernaar uit om samen met u het BRAVO! Festival tot een groot succes te maken!