bouwhof

Zonder functionele én comfortabele badkamer is een huis niet compleet. De meeste mensen starten ’s ochtends met een verfrissende douche. Klaar voor de (werk)dag. Het is ook dé plek om even te ontspannen. Gewoon lekker genieten van een heerlijk warm bad, omdat het kan. Na verloop van jaren en/of na een verhuizing, ontkom je er niet meer aan. Je bent toe aan een nieuwe badkamer. Heb jij al ideeën over jouw droombadkamer? Of wil je liever eerst inspiratie opdoen? Met maar liefst 5000 m2 presenteert Bouwhof de grootste sanitair showroom van de regio!

Bouwhof vertaalt jouw stijl naar dé ideale badkamer!

Als assistent-manager van de afdeling sanitair houdt Peter de Deugd de trends en noviteiten nauwkeurig bij. “Daar is gelukkig ook ruimte voor,” vertelt hij enthousiast. “Al doe ik dat natuurlijk niet alleen. Ons team van de afdeling sanitair bekijkt continu welke trends er op elkaar afgestemd kunnen worden in onze showroom. Om klanten de nieuwste trends te laten ervaren, passen wij onze showroom dan ook voortdurend aan. Bovendien hebben we er een stijltafel geplaatst. Zo kun je zelf kleuren en stijlen combineren. Een kwestie van zien, voelen en vergelijken. Uiteindelijk ontstaat er de badkamerstijl die bij jou past.”

bouwhof

ÉÉN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN
“Zoveel mensen, zoveel wensen. Na de oriëntatiefase volgt een uitgebreid gesprek met één van onze adviseurs. Neem dan in ieder geval een plattegrond mee met de maatvoering. Maak eventueel een filmpje, zodat we over een compleet beeld van de situatie beschikken. Natuurlijk luisteren we heel goed naar de klantenwensen, zodat we deze kunnen afstemmen op ons assortiment. Uiteindelijk creëren we met een 3D-ontwerp een realistisch badkamerbeeld. Zo kun je er als het ware doorheen lopen. Met een moodboard visualiseren we ideeën, waardoor je nog beter kunt kiezen. Ook voor gasloze (nieuwbouw)woningen hebben we volop oplossingen zoals elektrische radiatoren. Kortom, samen creëren we graag jouw ideale badkamer!”

VAKKENNIS, SERVICE EN KWALITEIT
“Onze afdeling sanitair is een begrip in de regio Zoetermeer. Mond-tot-mondreclame is onze kracht. Mensen komen naar Bouwhof voor accessoires, specifiek sanitair en een compleet nieuwe badkamer. Zij weten dat wij kwaliteit leveren tegen acceptabele prijzen, professioneel adviseren en dat er hier echt iets te kiezen valt. Zo staan er meer dan 120 badkamermeubelen opgesteld. Van klassiek, vintage, industrieel en landelijk tot strak design. Ons badenplein bevat meer dan veertig baden in diverse vormen en maten. Naast standaard douchecabines kunnen wij inloopdouches volledig naar eigen wensen samenstellen. Het is bijna onmogelijk dat je bij ons niet de juiste kraan vindt. Verder hebben we uitsluitend topmerken in huis voor de samenstelling van jouw ideale badkamer. Uiteraard presenteren wij ook een uitgebreide collectie keramiek en natuursteen om het plaatje compleet te maken. Ben je zelf niet zo handig? We werken nauw samen met diverse professionele montagebedrijven die je volledig kunnen ontzorgen.”

BOUWHOF
Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 – 331 07 00
info@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl
Facebook: /debouwhof
Instagram: @bouwhof