Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

LA VIVERE

Wanneer je graag haakt, breit of kleding naait, of het juist heel graag wilt leren, eenmaal over de drempel van deze winkel sta je verstelt van alle kleuren, soorten, ideeën én het enthousiasme waarmee je geholpen wordt. Je voelt je als een kind in een snoepwinkel!

Blij dat ik brei! Alle workshops op een rij

WORKSHOP BREIEN
Opzetten, afkanten, recht en averecht. We gaan aan de slag! In kleine groepjes, dus veel individuele aandacht en met een flinke dosis humor leer je de basis van het breien in no time. Na de eerste les brei je vol zelfvertrouwen je eerste sjaal en na de 2e begin je aan je eerste trui! Een workshop bestaat uit 2 lessen van 2,5 uur met daartussen de nodige tijd om aan je project te werken. Gaat het mis? Geen paniek, je staat er niet alleen voor. Er zijn brei- en haakcafé’s waar je gewoon kunt langskomen voor EHBO bij brei-ongelukken.
Heb je de basis van het breien onder de knie? Dan kun je kiezen voor Sokken Breien, of met meerdere kleuren leren breien zoals in de Fair Isle, Brioche of DoubleKnit workshop.

LA VIVEREWORKSHOP HAKEN
Deze workshop bestaat uit 3 lessen. Alle begin is moeilijk, maar wij maken het leuk. Basissteken in de eerste les, Granny Squares in de tweede en Amigurumi (poppetjes, beestjes en tassen) in de derde les. Het leren lezen van een patroon staat voorop. We gaan hard werken en veel lachen. In elke les werken we aan iets leuks. Ook weer kleine groepjes zodat je veel aandacht krijgt. Na het leren haken zijn er nog meer leuke technieken te leren zoals Mozaïek- of Overlay en Tunisch haken.
Alle workshops zijn exclusief materiaal. Deze koop je op de avond zelf in de winkel met 10% korting. Wil je een privé-workshop of een workshop met je vrienden of vriendinnen op een andere dag afspreken? Ook dat kan! Bel of mail ons met je wensen.

BREI- EN HAAKCAFÉS: EHBO, TIPS EN TRUCS, KOFFIE EN EEN BABBEL
Kom met je project gezellig langs bij het brei- en haakcafé en leer nog veel meer handigheidjes. Of kom je niet uit een patroon en zoek je gezelligheid en inspiratie? Je bent altijd welkom op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. We werken met een strippenkaart van 6 euro per keer.

NAAICAFÉS: MODE MAKEN
Atelier La Vivere werkt samen met het FibreMood Magazin en de FibreMood stoffen. Het naaien van kleding is weer helemaal hot en bij Atelier La Vivere helpen ze je graag aan een mooi stofje, het juiste patroon en… hulp bij het maken. Stoffen moet je voelen en de kleuren moet je zien om een goede keuze te maken. Wil je hulp bij het maken van je creaties? Dan zijn de naaicafés op maandagmiddag 14.00 tot 16.00 uur en donderdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Kom dan snel langs en kijk op onze website voor meer informatie.

ATELIER LA VIVERE
Dorpsstraat 179
2712 AJ Zoetermeer
079 - 889 60 12
info@atelierlavivere.nl
www.atelierlavivere.nl