Thijs brand

Biketotaal Thijs Brand staat bekend om de goede service en nazorg mede door het Fietspaspoort. Met het Fietspaspoort word je automatisch uitgenodigd voor reparatie aan jouw fiets. Daar doen we bij aanschaf van een elektrische fiets nog een schep bovenop. In plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, doet Biketotaal daar nog eens 3 jaar bij.

 

Wij hebben diverse demo-fietsen van verschillende merken staan, om een middag, hele dag of weekend te proberen.

Biketotaal Thijs Brand: nu 5 jaar onbezorgd genieten van uw elektrische fiets!

Nieuwe fietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen (Brompton), kinderfietsen, tweedehands fietsen, fietsaccessoires, fietsreparaties en ga zo maar door. Biketotaal Thijs Brand biedt, zoals de naam verklapt, het totaalconcept op fietsgebied. Werkelijk alles wat met fietsen te maken heeft is in huis. In de afgelopen jaren zijn diverse fietsenwinkels verdwenen in Zoetermeer, maar Biketotaal Thijs Brand is sterker dan ooit terug na de heropening van 9,5 jaar geleden.

Thijs brand

HART VAN HET BEDRIJF
In de werkplaats staan drie gediplomeerde en vakkundige medewerkers én een leergierige stagiair. “De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Daar gebeurt alles: van het verstellen van de zadelhoogte en oppompen van banden tot complete onderhoudsbeurten. Als je je fiets regelmatig laat onderhouden, rij je veel veiliger en comfortabeler. Ook voorkom je dure reparaties, omdat we beginnende gebreken meteen verhelpen.” Tevens hebben we (elektrische) leenfietsen staan zodat u altijd mobiel blijft tijdens de reparatie.

PASSIE
“Dit is mijn passie”, laat Maurice tot slot weten. “Het contact met de klanten is gezellig en het repareren of opknappen van een occasion is vaak dankbaar werk. Wij proberen altijd het beste voor elkaar te krijgen en net dat stapje extra te doen. Daar investeren we veel in. Biketotaal Thijs Brand werkt al jaren met een gemotiveerd en gediplomeerd team. Helaas is er niet alleen een tekort aan fietsen, maar ook aan fietsenmakers, waardoor bijvoorbeeld wachttijden voor reparaties oplopen. Maak dus tijdig een afspraak voor onderhoud. Maar voor een spoedreparatie maken we tussendoor altijd even tijd. Ik werk al dag en nacht, meer kan ik niet doen. We zijn daarom geïnteresseerd in goede fietsenmakers.”

Als je bij Bike Totaal een fiets koopt, ontvang je een gratis Bike Totaal Fietspaspoort. Je kunt vervolgens zelf kiezen voor een servicepakket die aan het Fietspaspoort gekoppeld wordt. Met het paspoort word je bijvoorbeeld automatisch uitgenodigd voor servicebeurten, die je zelf heel handig online kunt inplannen.

THIJS BRAND
Van Stolberglaan 45-47
2713 ES Zoetermeer
079 - 820 02 95
zoetermeer@thijsbrand.nl
www.thijsbrand.nl