Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 2 - MAART 2021 WOON!

m&r zonnepanelen

Voor zonnepanelen moet je naar M&R Zonnepanelen, toch? Klopt, maar het staat voor veel meer dan dat. Het bedrijf van Michel Kalicharan wil Zoetermeer én de rest van Nederland verduurzamen. Uiteraard met behulp van zonnepanelen. Maar met de komst van Cees de Reus gaat  M&R Zonnepanelen een stapje verder!

Bij zonnepanelen begint het verduurzamen pas!

Wanneer je als consument of bedrijf zonnepanelen overweegt, is dat al een eerste stap naar verduurzaming. Maar waarom zou je het slechts bij zonnepanelen houden? “Daar kan de persoonlijke adviseur van ons bij helpen als we voor het (virtuele) adviesgesprek de situatie bij de klant te bekijken. Hoe ga je met je verwarming, verlichting, warm watergebruik en gasverbruik om? We gaan meer en meer een rol in het advies over verduurzamingsmogelijkheden en de service hierbij vervullen. De zonnepanelen worden dan een schakel in het proces van het verduurzamen”, vertelt Cees. Michel vult aan: “Dat doen we met een nieuwe look en feel, via onze nieuwe website. Als ondernemer ben je constant aan het verbeteren. Met dit concept willen we ervoor zorgen dat onze klanten ambassadeurs voor M&R Zonnepanelen worden. Zo kunnen we elkaar helpen.”

m&r zonnepanelen

BINDING
Michel: “Wij willen binding met de klant blijven houden in plaats van alleen zonnepanelen monteren en vervolgens vertrekken. Als iemand zijn woning wil verduurzamen, zijn ze bij M&R Zonnepanelen aan het juiste adres. Wij zijn de enige in Zoetermeer die dit doen. Dat doen we samen met verschillende gespecialiseerde partners. Je hebt direct inzicht in je energieopbrengst.” Het installatiewerk wordt altijd uitgevoerd door eigen gecertificeerde monteurs en elektriciens van M&R Zonnepanelen. Soms wordt de hulp van betrouwbare partners ingeschakeld. “Dat kan allemaal binnen één dag. We installeren de airco, zonnepanelen, verwarming, verlichting en het warm water in één keer. Zo kun je zo snel mogelijk profiteren van jouw duurzame investering.”

SERVICE
Ook na de installatie staat M&R Zonnepanelen voor je klaar met service en onderhoud. “Met een 5-jarige servicecontract wordt de werking en het schoonhouden van het zonnepanelen-systeem en de airco gegarandeerd. Elk jaar komt er een monteur langs om alles te controleren, het systeem uit te lezen en schoon te maken, zodat wij de maximale opbrengst kunnen garanderen.”

Wattstraat 26G
2723 RC Zoetermeer
085 - 086 88 44
06 - 824 832 86
advies@mr-zonnepanelen.nl
www.mr-zonnepanelen.nl