Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

ESSENTIALZ & LABELZ BY THE VILLAGE

Ankie Methorst. Gevoel voor mode zit in haar genen. Haar zus was mannequin en zelf liep ze vroeger ook modeshows. Na terugkomst uit Amerika werd zij manager van Maison Van Doorn aan de Plaats in Den Haag. Een iconische modezaak waar zelfs Koningin Juliana regelmatig shopte. Sinds april 2023 is zij verantwoordelijk voor het management, de exploitatie en de inkoop van Labelz & Essentialz. Twee dynamische fashionstores aan het Damplein in Leidschendam met oog voor stijlvolle damesmode. Van superelegant tot casual chic. Voor jong tot en met voor eeuwig jong!

Bij Labelz & Essentialz is age only a number!

VAN HIGH-END FASHION TOT CASUAL
“Labelz is een high-end fashion store met elegante damesmode van bekende designer labels zoals MarcCain, PINKO en LIU-JO in een prachtig classy interieur,” vertelt Ankie enthousiast. “Essentialz richt zich meer op de casual lifestyle met labels zoals ESQUALO, VICOLO, NUKUS en MILANO en is daarmee iets toegankelijker. Beide modezaken presenteren topmodemerken die naadloos op elkaar aansluiten. Een geraffineerd uniek concept voor vrouwen die net even wat anders willen.”

ESSENTIALZ & LABELZ BY THE VILLAGE

WE WILLEN VROUWEN MOOIER MAKEN
“Uitdagend en modieus inkopen is essentieel. Het is ons visitekaartje. We willen vrouwen mooier maken. Hoe komt het vrouwenfiguur het best tot zijn recht qua kleur en stijl? Daar hebben wij oog voor. Neem de prachtige pantalons van CAMBIO die je niet overal kunt kopen. Door de pasvorm en kwaliteit maken ze iedere vrouw mooier. Onze zomercollectie is bijna afgerond en de focus ligt nu op de najaarscollectie. Rond de kerst vullen we onze labels uiteraard aan met sprankelende, glamourkleding. De jaargetijden zie je dus terug in onze collecties en met de opbouw van de merken willen we onze klanten steeds weer verrassen.”

STYLINGADVIES
“Onze labels blijven ook na wassen mooi. Ze zijn van uitstekende kwaliteit met veel aandacht voor design, kleuren en pasvorm. Je betaalt niet zo maar meer voor niets. Verder hebben we een brede kijk op mode en gedrag van mensen. Het is voor onze stylisten dan ook een uitdaging om vrouwen chiquer en hipper te maken. Zo willen we vrouwen uit hun comfortzone halen. Voor gratis stylingadvies kunnen onze klanten, zeven dagen per week, een afspraak maken zonder enige koopverplichting. Volg trends en new arrivals op Facebook, Instagram en/of via onze nieuwsbrief. Be your own kind of beautiful,” besluit Ankie.

ESSENTIALZ & LABELZ BY THE VILLAGE
Damplein 62 – 66
2265 AD Leidschendam
070 – 250 52 25/250 52 66
info@thevillageleidschendam.nl
www.thevillageleidschendam.nl