daysee Poppy

Binnenkort een date, fotoshoot, bruiloft of feestje? Voor unieke schmink of make-up moet je bij visagiste en grimeuse Désirée Smits-Romijn van Daysee Poppy zijn. Zelfs voor belly- en bodypaint ben je bij de Zoetermeerse aan het juiste adres!

Bij Daysee Poppy maakt Désirée van elke dag een feestje

In de studio van Désirée vliegen de kleuren je tegemoet. Overal zijn potjes en poeders met kleuren te zien. Het is kenmerkend voor de creaties van Désirée. Dat begon lang geleden met het maken van eigen kleding, maar daar bleef het niet bij. Make-up, schminken, glittertattoos en zelfs haarstyling, Désirée kan het allemaal. “Ik zag heel lang geleden een advertentie van iemand die grimeerlessen gaf. Dat trok mij aan. Daarna ging ik voor de lol mijn kinderen schminken. Dat deed ik ook bij carnaval en straatspeeldag op hun basisschool of Halloweenfeestjes. Verder deed ik er lang weinig mee”, zegt de 56-jarige Désirée.

danse Poppy

SAMENWERKEN MET JOHN
Haar partner John, die fotograaf is, overtuigde haar om er serieus werk van te maken. Zij hebben nu samen een eigen studio, waarbij zij soms gebruik maken van elkaars talenten. Désirée volgde namelijk een opleiding tot visagist. In 2018 zette ze Daysee Poppy op, dat runt zij naast haar werk bij het Alfrink College. Van vijf dagen per week bouwde ze langzaamaan af naar inmiddels twee werkdagen bij de school. Ondanks al die drukke jaren houdt ze haar kennis op peil door cursussen te blijven volgen. Dat betaalt zich uit. “Meerdere klanten vragen mij regelmatig terug en laten blijken dat ze tevreden zijn over mijn werk.”

DE GROTE DAG
Voor bruiden biedt ze een extraatje naast het verzorgen van de make-up op de grote dag. Désirée kan naast make-up ook de haarstyling verzorgen voor de bruid en haar daggasten. “Dan hoef je daar niet speciaal iemand voor in te huren. Dat vinden bruiden erg fijn.”

HALLOWEEN
Het trouwseizoen is al bijna voorbij, maar dat betekent ook dat Halloween eraan komt. Modder dan niet zelf wat aan met special effect make-up en laat het over aan de professional! “Net als vorig jaar hebben we een inloop in onze studio. Eind oktober kan iedereen die het leuk vindt op afspraak langskomen en binnen een half uur helemaal klaar zijn voor Halloween. Aansluitend kunnen we een fotoshoot in Halloweenstyle doen in de scary studio.” Wat ze nog meer kan? Body- en bellypaint voor een speciale shoot of babyshower. Ja, ook dat doet ze nog!

WORKSHOPS
Wil je liever zelf leren hoe je goed make-up of schmink kan aanbrengen? Désirée geeft ook leuke workshops. Je leert door gebruik te maken van de juiste technieken en kleuren hoe je van elke dag een feestje kan maken!

DAYSEE POPPY
Prinsestraat 32
2713 EN Zoetermeer
06 - 372 922 95
info@dayseepoppy.nl
www.dayseepoppy.nl