Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 6 - JUNI 2023

BIKE TOTAAL THIJS BRAND

Het is alweer 10 jaar geleden dat Maurice Lieshout en Dennis Brand de deuren van Thijs Brand tweewielers heropende aan de van Stolberglaan 47 in winkelcentrum De Vijverhoek. Werkelijk alles wat met fietsen te maken heeft verkoopt Maurice Lieshout in zijn mooie winkel.

Bij Biketotaal Thijs Brand onbezorgd fietsplezier!

TEAM
Al jaren is Thijs Brand tweewielers een begrip in Zoetermeer. Zij hebben een vakbekwaam team. In de werkplaats staan drie gediplomeerde en vakkundige medewerkers, waaronder Ruben én een leergierige stagiair. “De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Daar gebeurt alles: van het verstellen van de zadelhoogte en oppompen van banden tot complete onderhoudsbeurten. Als je je fiets regelmatig laat onderhouden, rij je veel veiliger en comfortabeler. Ook voorkom je dure reparaties, omdat we beginnende gebreken meteen verhelpen.” Tevens hebben we (elektrische) leenfietsen staan zodat u altijd mobiel blijft tijdens de reparatie. Dion is onze allround verkoper. Met zijn expertise verkoopt hij nieuwe fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, tweedehands fietsen, fietsaccessoires, fietsreparaties en ga zo maar door. Biketotaal Thijs Brand biedt, zoals de naam verklapt, het totaalconcept op fietsgebied.

BIKE TOTAAL THIJS BRANDGEWONNEN
Maurice heeft met zijn geweldige team een mooie prijs gewonnen: Beste Winkelketen en Beste Vestiging van Nederland!...  Je zou dus kunnen zeggen dat Biketotaal Thijs Brand de beste fietsenwinkel van het land is. “Dat hoor je mij niet zeggen”, blijft eigenaar Maurice Lieshout nuchter. “We willen onszelf vooral niet op de borst kloppen. Niemand is ‘de beste’. Ouderwetse service en nazorg brengen je wel het verst. Er kan altijd iets fout gaan, maar het gaat erom hoe je het daarna oplost.”

FIETSPASPOORT
Biketotaal Thijs Brand staat bekend om de goede service en nazorg mede door het Fietspaspoort. Met het Fietspaspoort word je automatisch uitgenodigd voor reparatie aan jouw fiets. Daar doen we bij aanschaf van een elektrische fiets nog een schep bovenop. In plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, doet Biketotaal daar nog eens 3 jaar bij. Na de aankoop geeft Thijs Brand 5 jaar de verzekering dat mocht er iets mis zijn met je fiets zoals met de accu of motor, je niet voor verrassingen komt te staan. Alle informatie hierover wordt natuurlijk door ons uitgelegd. Want hoe beter je je fiets onderhoudt, hoe langer je ermee kan rijden! Kortom: Biketotaal Thijs Brand biedt, zoals de naam verklapt, het totaal-concept op fietsgebied.

DOE EEN PROEFRIT
Een proefrit op een van de vele nieuwe fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen en tweedehands fietsen is altijd mogelijk. “We hebben verschillende merken, zodat men goed kan vergelijken welke fiets het beste past. Een fiets is net als een schoen, die moet goed passen.”

Van Stolberglaan 45 -47
2713 ES Zoetermeer
zoetermeer@thijsbrand.nl
079 - 820 02 95
www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/
bike-totaal-thijs-brand-zoetermeer