Mijn Zaak Lansingerland KRANT NR 10 - JUNI 2018

Belle & Beau Medicosmetics

Toen Sabine Verschut in 2006 het felbegeerde diploma van schoonheidsspecialiste op zak had, had ze één duidelijk doel voor ogen: huidverjonging. “Destijds dacht iedereen meteen aan Marijke Helwegen als ik het over anti-aging had. Nu, met de !QMS-behandelingen, kun je je huid verjongen mét behoud van je gezichtsuitdrukking. Een soort update 4.0 van je gezicht.”

Bij Belle & Beau Medicosmetics werken ze aan je huid

Sabine is haar eigen visitekaartje. Eén blik op haar stralende - perzikachtige - huid en je weet dat deze schoonheidsspecialiste een professional is. “Toen ik mijn eigen salon startte, was ik in de veertig. Natuurlijk begon je dat aan mijn huid te zien, maar ik was altijd op zoek naar een manier om het tikken van de klok te vertragen, zodat ik op een leuke manier oud kan worden. Het heeft enkele jaren geduurd voordat ik dat merk vond waarmee ik resultaten bereikte. De behandelingen en producten van !QMS doen wat ik beloof. Je kunt er de klok zelfs mee terugdraaien!”

Belle & Beau Medicosmetics

HET GEHEIM
!QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer op te vullen met collageen. En dat is uniek! Daar waar andere producten zich richten op de stimulering van aanmaak van collageen, vult !QMS zelf het collageengehalte aan in je huid. Hierdoor krijgt je huid haar jeugdigheid weer terug, zonder gebruik te hoeven maken van injectietechnieken. “De resultaten zijn verbluffend mooi”, vertelt Sabine. “Na één maand zie je een gladdere huid, na 2 maanden verdwijnen je fijne lijntjes en na 3 maanden zijn je poriën kleiner, heb je minder rimpels, en een gezonde en stralende huid. Om dit huid-resultaat te realiseren moet je ook thuis aan de slag en, net zoals met tandenpoetsen, de huid twee keer per dag reinigen.”

DR. SCHULTE
!QMS (Quick Medical-Skin-Formula) is ontwikkeld door de Duitse arts Erich Schulte: chirurg, biochemicus en een expert op het gebied van plastische chirurgie bij brandwonden. Dr. Schulte staat in medische vakkringen bekend als deskundige als het aankomt op cellulaire huidverjonging. Niet voor niets is het Duitse merk al  2 jaar op rij winnaar van de internationaal prestigieuze ‘World Spa Awards’. 

LEUK OUD WORDEN
Het meest trots is Sabine als haar klanten vertellen dat zij complimenten over hun huid krijgen van hun naaste omgeving. “Blijkbaar ben ik niet de enige die leuk oud wil worden”, grapt de bevlogen schoonheidsspecialiste.

!QMS MEDICOSMETICS
•    Ontwikkeld door plastisch chirurg Dr. Schulte
•    Revolutionaire behandelmethode 
•    Onderscheiden met internationale prijzen
•    Ook Chantal Janzen gebruikt !QMS

Azobéhout 2
2719 MN Zoetermeer
(wijk 19 Rokkeveen)
T    079 - 361 00 65
E    info@bbmedicosmetics.nl
W   www.bbmedicosmetics.nl