THE SLIM COMPANY

The Slim Company is verhuisd! De praktijk is niet langer in de Dorpsstraat, maar gevestigd aan de Nesciohove 99 in Zoetermeer. “Op deze nieuwe prachtige locatie kan ik wél coronaproof werken. Hier kunnen we goed bespreken waar je tegenaan loopt in deze tijd. Dit is het perfecte moment voor een nieuwe start van een gezond gewicht én gezonde levensstijl”, zegt Iris Vogelezang van The Slim Company.

Bestel je producten nu ook via mijn webshop!

De hele dag thuis aan de keukentafel werken en na het avondeten naar de bank verplaatsen. Veel verder komen veel mensen door de lockdown momenteel niet. Door corona zijn daardoor veel mensen op zoek naar een verandering van hun lifestyle. “Zij willen geholpen worden en ik ben al tien jaar specialist op dat gebied.” Iris is gewichtsconsulent en verpleegkundige en maakt gebruik van PowerSlim, een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma gebaseerd op een eiwitrijk en koolhydraatarm voedingspatroon.

CONSULTEN
Tijdens wekelijkse consulten bespreek je met Iris de vorderingen en kun je bij haar terecht met al jouw vragen. Ook word je gemeten en gewogen. “Ik adviseer de producten die je nodig hebt en geef bijbehorende recepten. Je eet zes keer per dag. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim-producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren én veel groenten. Zo gebruik je vetreserves als energiebron en behoudt je spiermassa om het bekende jojo-effect te voorkomen. Tijdens mijn consulten probeer ik erachter te komen waardoor iemand geen gezonde manier van leven heeft. Dat brengen we samen in kaart. Gezond eten en vooral voldoende bewegen lijkt lastiger in deze coronatijd, maar ik probeer iedereen juist te motiveren om dat wel te doen. Dat zijn namelijk belangrijke onderdelen in het afslankproces.”

THE SLIM COMPANY

STAPPENPLAN
Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en verwachtingen maak je samen met Iris een stappenplan om jouw doelen te bereiken en te behouden. The Slim Company ondersteunt je niet alleen met voeding, maar ook mentale coaching is erg belangrijk om succesvol af te vallen. “Het is fijn om structuur te hebben en te weten wat jouw valkuilen zijn. Structuur en regelmaat zijn het belangrijkst om jouw dieet vol te houden en aan te passen naar een nieuwe levensstijl.”

HUISARTSEN
Vanwege haar expertise wordt Iris steeds vaker door huisartsen en praktijkondersteuners gevraagd of zij patiënten kan helpen overgewicht te verliezen. “Mensen met gezondheidsproblemen worden via huisartsenpraktijken vaak naar mij doorverwezen. Dat vind ik een groot compliment. Ik wil graag helpen. Hoe komt het dat deze patiënten overgewicht hebben? Zij hebben een steuntje in de rug nodig. Samen kijken we naar hoe we de boel weer op de rit kunnen krijgen om een gezonde levensstijl te creëren.” Wil jij ook jouw levensstijl veranderen? Neem dan contact op met Iris!

Nesciohove 99
2726 BK Zoetermeer
06 - 300 116 83
info@slimcompany.nl
www.slimcompany.nl