EMOTIEVE THERAPIE

Gewoon gelukkig zijn, lijkt voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld. Toch lopen anderen steeds tegen dezelfde blokkades aan. Voel jij je bijvoorbeeld machteloos in stressvolle situaties? Wil je wel, maar lukt het je maar niet om anders te reageren? Word je snel angstig, boos of verdrietig? Grenzen stellen is lastig, omdat je niet afgewezen wil worden. Uiteindelijk loop je op je tandvlees, zit je niet lekker in je vel en/of ligt er een burn-out op de loer. Je dagelijkse leven is in een neerwaartse spiraal gekomen en het lukt je maar niet om die te doorbreken.

Ben jij op zoek naar méér vrijheid, verbinding, veerkracht en voldoening?

Het overkwam Dolf van Craanenburgh die zijn burn-out uiteindelijk overwon dankzij Emotieve Therapie. Met Emotieve Life Coaching wijst hij mensen de weg naar een authentiek en gelukkig leven! “Tijdens mijn burn-out leefde ik als een schaduw van mezelf. Ik kon gewoon de kern van mijn problematiek niet oplossen en zat dan ook constant in de survivalmodus,” vertelt Dolf. “Emotieve Therapie bracht mij bij de oorzaken van mijn burn-out, waarna ik de negatieve vicieuze cirkel kon doorbreken. Zo waren onbegrensde prestatiedrang en perfectionisme voor mij de grote boosdoeners. Eigenlijk waren dat compensaties voor “mezelf niet goed genoeg voelen”. Natuurlijk werken dat soort blokkades ook door in persoonlijke relaties die uiteindelijk knappen, omdat de perfecte versie van jezelf nu eenmaal niet bestaat.”

EMOTIEVE THERAPIE

WERELDWIJD UNIEKE AANPAK
“Als emotieve life coach begeleid ik dus mensen therapeutisch, in een helend proces dat Emotieve Life Coaching heet. Het is een compleet traject waarin talentontwikkeling, traumaverwerking en het opbouwen van een constructieve mindset elkaar aanvullen en versterken. Emotief is een samentrekking van emotie en motief en staat voor “de zich steeds herhalende beweging” en die het gevolg is van onverwerkte ervaringen. Wereldwijd is Emotieve Life Coaching zelfs uniek. Het is een logische, concrete 7-stappen-strategie om jezelf en je leven zo efficiënt en effectief mogelijk in evenwicht te brengen. Zo krijg je uiteindelijk zélf de regie over de mate van vrijheid, verbinding, veerkracht en voldoening in jouw leven!”

ONLINE LEZING BIJWONEN?
“Wil je vrijblijvend kennismaken met Emotieve Life Coaching? Dan kun je je kosteloos aanmelden voor mijn online lezing, waarin ik bepaalde thema’s behandel, die om de twee weken op maandagavond van 19.30 - 21.30 uur plaatsvindt. Mijn lezingen gaan over (het oplossen van) verbindingsproblematiek, zoals uit verbinding met jezelf zijn, het niet kunnen krijgen en/of behouden van een partner of in pijnlijke relaties blijven zitten. Zo laat ik mensen met de visie en werkwijze van Emotieve Life Coaching kennismaken. Uiteraard kun je tijdens de lezing direct reageren en vragen stellen. Als je vervolgens een probleem zou willen aanpakken, bied ik je ook een oplossing aan. De dag erna ontvang je een opname van de lezing, zodat je delen kunt terugkijken voor een betere verwerking. Nieuwsgierig? Op Facebook en Instagram vind je informatie over de komende lezing. Wanneer kies jij voor weer jezelf en een gelukkig leven?”

Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
06 - 150 77 821
dolf@emotievetherapie.pro
www.emotievetherapie.pro