Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - 2024

SLIM FACTORY

Een gezond(er)e leefstijl. Veel mensen streven ernaar, niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om beter in hun vel te zitten,” vertelt body- en voedingscoach Susanne Verseveldt van Slim Factory. “ Sinds enkele jaren bieden wij vanuit onze beweegstudio daarom ook voedingsbegeleiding aan.”

Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf? Gezond afvallen, samen gaan we aan de slag!

Met ons voedingsprogramma zul je ervaren dat gezond en bewust eten niet saai hoeft te zijn, dat er voldoende variatie mogelijk is en dat er tal van heerlijke recepten zijn die wij jou kunnen aanbieden. Met onze uitgebreide dagmenu’s hoef je nooit na te denken wat je moet eten, elke dag anders…. zelfs met brood en pasta op het menu. Je ontvangt van ons zelfs bij elk menu een handige wekelijkse boodschappenlijst. Een handige app op je telefoon zorgt ervoor dat je altijd je weekmenu bij de hand hebt.

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. We kijken hierbij naar een combinatie van gedragsverandering, voeding en sportief bezig zijn. Met onze programma’s zul je je leef-patroon stapsgewijs verbeteren met een blijvend resultaat waarmee je lekkerder in je vel komt te zitten. Wij bieden 2 verschillende trajecten aan waarmee je kunt starten, namelijk individueel of in groepsverband.

SLIMCAB & VACURELAX
Naast voedingsbegeleiding stimu-leren wij ook de klanten tot meer bewegen. Juist de combinatie van beiden is een must om de gezon-de(re) leefstijl te bereiken. De SlimCab is een infrarood warmtecabine (à 40 graden) waarin je liggend oefeningen uitvoert op je eigen niveau. Je valt door beweging in de cabine zeer effectief af op de door jouw gewenste plaatsen en verstevigt je spieren. De VacuRelax ligfiets zorgt voor een betere doorbloeding én vetverbran-ding bij billen, buik en benen. Ook wordt je huid weer gladder en egaler. Het is dé methode tegen een sinaas-appelhuid. Vraag een gratis proefles aan!

ZET JIJ NU OOK DE EERSTE STAP? GUN JEZELF DIT!
Wil jij graag afslanken en kun jij hier hulp bij gebruiken? Volg dan één van onze trajecten. Inschrijven kan voor het verkorte 6-weken groepstraject (startdatum eind mei) óf voor een individueel traject (starten kan z.s.m.). Ons aan-bod vind je uitgebreid beschreven op de website. “Wij zijn er klaar voor om jou te helpen het juiste pad in te slaan.“

SLIM FACTORY
Dijkmanschans 188
2728 GK Zoetermeer
079 - 331 91 00
info@slimfactory.nl
www.slimfactory.nl
Facebook: slimfactory.zoetermeer