Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

slim factory

“Een gezond(er)e leefstijl. Veel mensen streven ernaar, niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om beter in hun vel te zitten,” vertelt body- en voedingscoach Susan van Slim Factory. “Als sporter raakte ik bevriend met de eigenaresse waarna ik in 2021 de studio heb overgenomen. Uiteraard heb ik naar eigen inzichten het een en ander veranderd.”

Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?

EFFECTIEF BEWEGEN IN 30 MINUTEN
Balans is de sleutel en effectief bewegen houd je langer vol. Zo staat 30 minuten fietsen in de Vacu Relax of sporten in de SlimCab warmte- en infraroodcabine gelijk aan anderhalf uur sportschooltraining. “Na een korte rondleiding bespreken we tijdens de intake jouw wensen, doelen en eventuele beperkingen. Als je na de proefles in de SlimCab of Vacu Relax besluit om lid te worden, plannen we een meet- en weegsessie in. Afhankelijk van de sportfrequentie herhalen we deze bodyscan. Meten is immers weten.”

slim factory

SLIMCAB & VACURELAX
In de SlimCab beweeg je met elastieken en doe je oefeningen die op jouw doelen zijn afgestemd. Met minimale inspanningen en dankzij de infraroodwarmte bereik je maximale resultaten. Je valt dus zeer effectief af op de door jouw gewenste plaatsen en verstevigt je spieren. Door liggend te fietsen onder vacuümdruk zorgt de VacuRelax voor een betere doorbloeding én vetverbranding bij billen, buik en benen. Ook wordt je huid weer gladder en egaler. Het is dé methode tegen een sinaas-appelhuid. Kom gezellig langs en boek gratis een proefles!

HOT-YOGALESSEN
Verder kun je in onze warmtecabines ook HOT-yogalessen volgen en worden deze gegeven door onze gediplomeerde yogadocente. “In de afgelopen periode hebben we gemerkt dat onze klanten heel enthousiast reageren op deze lessen. Ze ontstressen en halen hier echt hun ontspanning uit, iets wat in deze tegenwoordige tijd een must is. Ervaar het zelf!”, eindigt Susan enthousiast haar verhaal.

SLIM FACTORY
2728 GK Zoetermeer
079 - 331 91 00
info@slimfactory.nl
www.slimfactory.nl