Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - MEI/JUNI 2023

SLIM FACTORY

“Een gezond(er)e leefstijl. Veel mensen streven ernaar, niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om beter in hun vel te zitten,” vertelt body- en voedingscoach Susan van Slim Factory. “Zelf ben ik jarenlang op zoek geweest naar een omgeving die bij mij paste op gebied van voeding en sport. In 2007 koos ik voor bewegingsstudio Slim Factory vanwege het klein-schalige karakter en de persoonlijke begeleiding. Voor veel klanten zijn dat nog steeds de belangrijkste redenen om bij ons te starten.”

Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?

EFFECTIEF BEWEGEN IN 30 MINUTEN
Balans is de sleutel en effectief bewegen houd je langer vol. Zo staat 30 minuten fietsen in de Vacu Relax of sporten in de SlimCab warmte- en infraroodcabine gelijk aan anderhalf uur sportschool-training. Als sporter raakte ik bevriend met de eigenaresse waarna ik in 2021 de studio heb overgenomen. Uiteraard heb ik naar eigen inzichten het een en ander veranderd. Zo is er nu een minishop met o.a. wellnessproducten, sieraden en verse thee. Kortom, unieke persoonlijke cadeautjes voor jezelf of iemand anders.” 

INTAKE & PROEFLES
“Na een korte rondleiding bespreken we tijdens de intake jouw wensen, doelen en eventuele beperkingen. Ook nemen we alle abonnementsvormen door. Als je na de proefles in de SlimCab of Vacu Relax besluit om lid te worden, plannen we een meet- en weegsessie in. Afhankelijk van de sportfrequentie herhalen we deze bodyscan. Meten is immers weten.” 

SLIM FACTORYSlimCab & VacuRelax 
“In de SlimCab beweeg je met elastie-ken en doe je oefeningen die op jouw doelen zijn afgestemd. Met minimale inspanningen en dankzij de infrarood-warmte bereik je maximale resultaten. Je valt dus zeer effectief af op de door jouw gewenste plaatsen en verstevigt je spieren. Verder kun je in onze warmte-cabines HOT-yogalessen volgen.”
“Door liggend te fietsen onder vacuüm-druk zorgt de VacuRelax voor een betere doorbloeding én vetverbranding bij billen, buik en benen. Ook wordt je huid weer gladder en egaler. Het is dé methode tegen een sinaasappelhuid. Na één van deze sessies kun je desgewenst verder trainen op een crosstrainer of trilplaat m.b.v. specifieke programma’s. Interesse? Kies nu voor de beste versie van jezelf en boek een gratis proefles!”  

ÉÉN UUR FLOATEN STAAT GELIJK AAN VIJF UREN SLAPEN
“Floaten betekent zweven op water. Tijdens het floaten drijf je in een verwarmd waterbad met een hoge concentratie magnesiumsulfaat. Je lichaam wordt daardoor volledig gewichtloos. Floaten resulteert in complete ontspanning van lichaam en geest. Zo staat één uur floaten gelijk aan vijf uren slapen. Een floating arrangement duurt anderhalf uur en is inclusief alle producten die je nodig hebt zoals doucheschuim, shampoo, bodylotion, olie, hand-doek, haarföhn enzovoort. Na een uur floaten gaat er een signaal af waarna je een half uur kunt relaxen onder het genot van een kopje thee. Ook mensen die niet bij ons sporten zijn welkom in onze privé Wellness Floatroom.

BASIC FLOATSESSIE
“Wil je onderzoeken of floaten iets voor jou is? Kies dan de basic floatsessie op dinsdagochtend van een half uur zonder alle extra’s die het arrangement biedt. Het boeken van een floatsessie kan telefonisch of via onze website waar we ook veel gestelde vragen over floaten beantwoorden en alle positieve fysieke en mentale effecten van floaten beschrijven. Misschien is deze bijzondere vorm van ontspanning in Zoetermeer iets voor jou.”  

SLIM FACTORY
Dijkmanschans 188
2728 GK Zoetermeer
079 - 331 91 00
info@slimfactory.nl
www.slimfactory.nl
www.facebook.com/slimfactory.zoetermeer