Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 11 - OKTOBER 2023 - GEZONDHEID

KLAVERTJE VIER KRAAMZORG

“We zijn op zoek naar een gediplomeerde kraamverzorgende die net als wij met veel liefde en aandacht zorg willen verlenen aan moeder, baby en gezin. Maak alvast kennis met een deel van ons team. Graag stel ik ons fijne team van Klavertje vier kraamzorg aan jullie voor. We zijn een klein team en allemaal verschillend. Met veel warmte, enthousiasme en deskundigheid willen we dat onze kraamgezinnen kunnen terugkijken op een fijne kraamweek,” vertelt Mirjam.

Ben jij die lieve, enthousiaste en deskundige kraamverzorgende die ons gezellige team komt versterken?

KLAVERTJE VIER KRAAMZORGKITTY - kraamverzorgende
“Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en dat maakt mij een trotse kraamverzorgende. Klavertje vier is een klein team waar je met plezier mag werken. We werken fijn samen met verschillende verloskundigen-praktijken waardoor er korte lijntjes zijn binnen de zorg. Verder staan we als team voor elkaar klaar. Naast het werken in een gezin, volgen we samen bijscholingen en genieten we van gezellige teamuitjes. Ben jij ook een mensen-mens? Beschik je over empathisch vermogen en wil je fijne begeleiding geven binnen de gezinnen? Dan zoeken wij jou!”

ANNEMARIE - kraamverzorgende
“Je werkt iedere week in een ander gezin. Die afwisseling spreekt mij het meest aan. Geen week is hetzelfde. Verder speelt Mirjam een belangrijke rol. Zij staat echt voor haar team. Ze denkt mee en toont continu betrokkenheid. Regelmatig krijgen we aan het eind van de dag een WhatsApp van haar: “Hoe ging het?” Als het heel druk is, werkt ze gewoon mee en doet ze ook een bevalling of een opstart. Door de goede onderlinge samenwerking is het hier gewoon heel fijn werken. Heb jij een open uitstraling? Dan pas je precies bij ons!”

STACY - kraamverzorgende
“Inmiddels heb ik mijn opleiding tot kraamverzorgende achter de rug. Afhankelijk van de zorgvraag werkte ik tijdens mijn opleiding zelfstandig als kraamverzorgende of onder begeleiding. Klavertje vier kraamzorg is een leerwerkbedrijf en al snel had ik hier mijn plek gevonden. Het leuke team stond open om mij te leren om op eigen benen te staan. Ze gaven mij als leerling het vertrouwen en we stimuleerden en motiveerden elkaar. Klavertje vier voelt echt als een familie. Als kraamverzorgende moet je vooral liefdevol en zorgzaam zijn.”

CEETHY - kraamverzorgende
“Met veel plezier werk ik hier al vanaf de start. Naast kraamverzorgende ben ik ook werkbegeleidster en begeleid ik leerlingen binnen Klavertje vier kraamzorg. Als kraamverzor-gende ben je de vraagbaak voor het gezin. In het begin doe je veel samen en in de loop van de week moet je ervoor zorgen dat je overbodig wordt. Het vak vraagt wel veel van je aanpassings-vermogen. Iedere keer kom je namelijk in een ander gezin. Je moet dus heel flexibel zijn. Ook de werkzaamheden zijn heel divers. Eigenlijk zou ik geen ander werk meer willen doen.”

 

PAS JIJ IN ONS TEAM?
Ben jij gediplomeerd kraamverzorgende en denk jij dat je past in een klein, hecht en vooral gezellig team? Twijfel dan niet en stuur je motivatiebrief mét CV naar info@klavertjevierkraamzorg.nl t.a.v. Mirjam. Tot snel!

KLAVERTJE VIER KRAAMZORG
Damlaan 8
2265 AN Leidschendam
06 - 449 344 13
info@klavertjevierkraamzorg.nl
www.klavertjevierkraamzorg.nl