demisec

“DemiSec levert landelijk al bijna vijfentwintig jaar professionele secretariële ondersteuning, verslaglegging van vergaderingen en project- en management ondersteuning aan bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen, stichtingen en (ondernemers)verenigingen,” vertelt Nicolette Bakker. “De krapte op de arbeidsmarkt raakt ook onze sector. Daarom zijn we op zoek naar  secretaresses/notulisten die toe zijn aan een andere werkomgeving, nieuwe impulsen en interessante opdrachtgevers.”

Ben jij de secretaresse/notulist die ons gezellige team parttime, fulltime of als zzp’er komt versterken?

“Wij zoeken ervaren secretaresses/ notulisten die affiniteit hebben met complexe onderwerpen op bestuur-lijk en politiek gebied. De uitwerking van raads- en/of commissie-verslagen of de voorbereiding van algemene ledenvergaderingen kent voor jou geen geheimen. Je bent welkom in een leuk team en er zijn volop mogelijkheden om thuis te werken. Maak alvast kennis met enkele collega’s en kijk of je in ons team past!”

demisec

 

BARBARA BAKKER
OFFICEMANAGER
“Officieel is mijn functie officemanager met de focus op het plannen en coördineren van vergaderingen en het redigeren van verslagen,” vertelt Barbara. “Als eerste aanspreekpunt heb ik contact met de opdrachtgevers en notulisten. Verder is er veel afwisseling in de werkzaamheden. Dat maakt mijn functie als spin in het web erg boeiend.” Aan welke eisen moet de secretaresse/notulist zoal voldoen en wat maakt het werken bij DemiSec leuk? “Uiteraard beheers je de Nederlandse taal goed en ben je representatief, nauwkeurig en discreet. Nicolette is een maatschappelijk betrokken, gedreven en een sociale werkgever. Met haar positieve energie zorgt zij ervoor dat we hier zeer prettig kunnen werken.”

SOPHIE BARADEL
NOTULIST
“Als notulist ben ik aanwezig bij o.a. vergaderingen, overleggen en hoorzittingen van klanten. Met behulp van de aantekeningen maak ik uiteindelijk een neutraal verslag. Daarnaast houd ik me zowel intern als extern bezig met secretariële werkzaamheden. Vanaf dag één heb ik de kans gekregen om te groeien. Ons team is hecht en open in de communicatie. Zo leren we veel van elkaar. Het is afwisselend werk, want de ene dag ben je in Zeeland om een vergadering bij te wonen over de uitbreidingsplannen van een vakantiepark en een andere dag moet je naar een politieke bijeenkomst over lokale problemen zoals deelscooteroverlast. De sfeer is goed en dat motiveert enorm. O ja, afgelopen maand werden we verrast met een stoelmassage. Kortom, het zijn de kleine dingen die het werken hier plezierig maken.”

LIEKE VAN DE KEMP
CORRECTOR
“Bijna vijftien jaar geleden nam Nicolette het bedrijf over waar ik toen al twaalf jaar werkte, eerst als officemanager en nu als corrector,” vertelt Lieke (76). “Als corrector haal ik alle fouten uit o.a. notulen van vergaderingen. Kleine foutjes sluipen er altijd in en die haal ik eruit. Vaak moet je ook checken of de namen van bijvoorbeeld gemeenteraadsleden wel goed gespeld zijn. Google is dan een handig hulpmiddel. Met Barbara overleg ik over de planning van de werkzaamheden die ik vanuit huis verricht. Dat is natuurlijk ook een voordeel. De sfeer is vriendelijk en familiair en dat is voor mij dé reden om bij DemiSec te blijven.”

Herken je jezelf in de functieomschrijving en wil je parttime, fulltime of als zzp’er deel uitmaken van ons gezellige team? Stuur dan je motivatiebrief én cv naar Nicolette Bakker: n.bakker@demisec.nl of bel eerst voor meer informatie!

 

DEMISEC
Industrieweg 82-j
2650 AD Berkel en Rodenrijs
010 - 511 04 40
06 - 221 31 455