PKZ Kraamzorg

Per 1 juli 2022 heeft Lucia van Tol PKZ Kraamzorg overgenomen. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de bedrijfsvoering zoals contacten met verzekeraars en ketenpartners waaronder gynaecologen, verloskundigen en ziekenhuizen. “Inmiddels staat PKZ Kraamzorg al ruim 28 jaar garant voor de beste kraamzorg in Zoetermeer en Benthuizen. Uiteraard staan de kernwaarden van ons kraambureau: Professioneel & Klant-gericht met Zorggarantie nog steeds hoog in ons vaandel,” aldus Lucia.

Ben jij de enthousiaste leerling of gediplomeerde kraamverzorgende die ons team wil versterken?

“Eigenlijk zijn we continu op zoek naar lieve, enthousiaste leerling en gediplomeerde kraamverzorgenden met passie voor de zorg aan de moeder, de baby en het gezin. Maak alvast kennis met een deel van ons team, zodat je weet aan welke eisen en karaktereigenschappen je als (toekomstig) kraamverzorgende in ons team moet voldoen,” vervolgt zorgmanager Vera Botterman.

ANGELIQUE KRAAMVERZORGENDE
“Ik werk nu drie jaar bij PKZ en heb daar ook de opleiding gevolgd. Als kraamverzorgende moet je zeer flexibel zijn. Kraamzorg wordt 24 uur geleverd dus hebben we soms ook avond- en nachtdiensten, want je weet natuurlijk nooit wanneer een bevalling begint. Het is dus geen kantoorbaan. Het werk is heel afwisselend en je maakt kennis met veel gezinnen met verschillende achtergronden. Een dag is dus nooit hetzelfde. Mensen zijn afhankelijk van je en daardoor bouw je in korte tijd een fijne vertrouwensband op. Verder maak je deel uit van een klein, hecht team. Samen volgen we ook nascholingen en genieten we van gezellige teamuitjes.”

mkz kraamzorgLUCIA EIGENARESSE
“Kom je net van school? Of heb je altijd al kraamverzorgende willen worden en wil je nu je droom najagen? Dan verwelkomen we jou graag. We zijn namelijk een erkend leerwerkbedrijf waar je de BBL-opleiding kraamverzorgende kunt volgen. De opleiding kraamverzorgende aan het ROC Mondriaan in Amsterdam duurt een jaar en wordt volledig vergoed. Leeftijd speelt trouwens geen rol! Gedurende de opleiding leer je het vak ook in de praktijk onder begeleiding van een ervaren, gediplomeerde collega. Verder wil ik benadrukken dat we ook op zoek zijn naar gediplomeerde kraamverzorgenden en zijinstromers zoals verpleegkundigen die de verkorte opleiding kunnen volgen.”

CONNIE KRAAMVERZORGENDE
“Sinds 1999 werk ik met veel plezier voor PKZ. Als kraamverzorgende assisteer je de verloskundige bij de poliklinische bevalling in het ziekenhuis of thuis. Dat zijn natuurlijk unieke ervaringen. Als kraamverzorgende werk je dus heel zelfstandig. Gelukkig worden we in vele opzichten goed ondersteund door PKZ. Zo kunnen we de dagrapportage via een tablet registreren. Verder weet je van tevoren hoe je rooster eruitziet, waarbij ze rekeninghouden met je wensen.”    

ANNETTE KRAAMVERZORGENDE
“Het geeft veel voldoening om na acht dagen de zorg bij een gezin goed af te kunnen sluiten. Inmiddels ben ik al zeven jaar in dienst bij PKZ. De geboorte van een kind is een unieke gebeurtenis en dat maak jij als kraamverzorgende mee. Je deelt als het ware mee in het prille geluk van het gezin. Je ziet twee mensen in een week tijd groeien als papa en mama van de mooiste baby van de wereld. In die bijzondere periode ben jij hun duizendpoot, hun steun en toeverlaat. ”

Ben je gediplomeerd kraamverzorgende, zijinstromer of wil je de opleiding kraamverzorgende, vanaf 18 jaar, volgen?
Twijfel dan niet en stuur je motivatiebrief mét CV naar contact@pkzkraamzorg.nl t.a.v. Vera Botterman. Wil je eerst meer informatie? Bel ons of kom gezellig langs. We maken graag kennis met jou. Tot snel!

PKZ KRAAMZORG
Regenboogsingel 141
2718 GV Zoetermeer
079 - 343 1314
contact@pkzkraamzorg.nl
www.pkzkraamzorg.nl