WIM VAN DER HAM KEUKENS

In samenwerking met SMEG, hét Italiaanse familiebedrijf dat al decennia design topkeuken-apparatuur produceert, viert Van der Ham Keukens Zoetermeer het 25-jarig jubileum met spectaculaire acties tijdens de Italiaanse weken. Vanaf 17 april tot en met eind mei 2023 ervaar je “La dolce vita” in de showroom. Een uitdrukking die wereldwijd bekend staat als de Italiaanse manier van leven. Het “zoete leven” zou je kunnen omschrijven als: “Pluk de dag en geniet van het leven”. Een levensstijl die je ook terugziet bij de tradities rondom de Italiaanse keuken.

Beleef ‘La Dolce Vita’ tijdens de Italiaanse weken bij Keukencentrum Wim van der Ham Zoetermeer!

HET ZOETE EN ZALIGE NIETSDOEN
“Samen genieten van een “aperitivo” en hapjes voor het diner is ook in Nederland razend populair,” vertelt Youri van Weert. “Een leefstijl die pure ontspanning uitademt. Samen genieten van “Il dolce far niente”, oftewel het zoete & zalige nietsdoen met vrienden en/of familie begint natuurlijk in een keuken die exact naar jouw wensen is samengesteld.” Met het exclusieve Italiaanse topmerk Composit gecombineerd met de (inbouw)apparatuur van SMEG komt “Laa dolce vita” wel heel dichtbij. Tijdens de Italiaanse weken zijn er diverse aantrekkelijke acties. Zo ontvang je bij aankoop van een keuken met SMEG apparatuur twee kaartjes voor het Italië Evenement in Utrecht. Vieni presto oftewel: “Kom snel langs!”   

WIM VAN DER HAM KEUKENSVIER LA DOLCE VITA
Het Italië Evenement viert deze zomer het 20-jarig bestaan en vindt plaats in de tuinen van Kasteel de Haar met een heerlijke streetfoodparade, een Italian Wine Night en een onvergetelijk hoogtepunt: Panoramico Gustosa. Dit magnifieke reuzenrad kriebelt alle zintuigen. Uiteraard is er volop keuken- en vakantie-inspiratie én een gevarieerd artiestenprogramma.

SMEG, DESIGN MADE IN ITALY
Al meer dan 70 jaar staan de producten van SMEG bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voort-gekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten. Dankzij de bedrijfscultuur en filosofie binnen SMEG Group waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, technologie en design, staat SMEG op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”.

WIM VAN DER HAM KEUKENS
Wattstraat 14
2723 RC Zoetermeer
079 - 330 09 00

Theresiastraat 168-178
2593 AT Den Haag 
070 - 383 50 10
info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderhamkeukens.nl

SMEG NEDERLAND B.V.
Veemkade 384
1019 HE Amsterdam
020 - 449 01 20
www.smeg.nl