Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - 2024

DEKKER ZOETERMEER

“Dynamisch, veelzijdig en verrassend. Zo zou ik Dekker Zoetermeer in een notendop willen omschrijven,” vertelt Salesmanager Natalie Velders. Ze is nu ruim een jaar in dienst van het Sport-, Party-, en Conferentiecentrum en heeft het heel goed naar haar zin. “Er is hier altijd wat te beleven en die boodschap willen we continu ventileren. Innovatie is essentieel. We willen voornamelijk toonaangevend blijven in de regio met verrassende activiteiten.”

Beleef en kijk live sport in de sportsbar bij Dekker Zoetermeer!

“Zo zijn binnenkort alle grote sport-evenementen zoals de Formule 1, EK-voetbal 2024, Wimbledon, Premier League Darts, Champions League en de Bundesliga live te zien op grote full HD schermen in de Sportsbar. We trappen op zaterdag 2 maart om 16.00 uur af met de opening van het Formule 1-seizoen in Bahrein. Gaat drievoudig wereldkampioen Max Verstappen zijn wereldtitel prolongeren? Uiteraard volgen we Max overal. Kortom, ben jij verslaafd aan de GP en/of een andere sport en wil je tegelijkertijd socializen met je vrienden onder het genot van drinks & snacks? Dan zijn jullie van harte welkom in de Sportsbar van Dekker Zoetermeer.”

“Onze kracht? Dekker Zoetermeer is verbazingwekkend veelzijdig. Zo organiseren we feestelijke, zakelijke en sportieve evenementen. Je kunt bij ons trouwen, vergaderen, eten, bowlen, poolen & snookeren, padellen, tennissen en squashen. Padel is momenteel erg populair. We hebben inmiddels tien in- en vier outdoor padelbanen die je eenvoudig online, net als de tennis- en squashbanen, kunt reserveren via de Playtomic app.”

“Regelmatig willen bedrijven hun zakelijke activiteit in één van onze vergaderzalen afsluiten met een ontspannende, sportieve activiteit. Een padelclinic is dan één van de opties, met aansluitend een borrel.   

DEKKER ZOETERMEER

DOORGANG VAN SPORTGEDEELTE NAAR RESTAURANT
Verder komt er een doorgang van het sportgedeelte naar ons Italiaanse restaurant Sweet Lake Italy en het unieke stadsstrand. Ook ons à la carte restaurant Lodge at the Lake is op deze manier bereikbaar. Zo kun je na het sporten genieten in één van onze restaurants en/of op het buitenterras.”

“Dekker Zoetermeer biedt allerlei facetten van ontspanning onder één dak. We hebben voor ieder wat wils. Papa kijkt bijvoorbeeld Formule 1 in de Sportsbar, terwijl mama met de kids een uurtje gaat bowlen, om daarna met elkaar te genieten van een pizza bij Sweet Lake Italy.   

VOLG ONZE SOCIALS
Volg je ons al op de socials Facebook, Instagram, TikTok of LinkedIn? Daar vind je alle nieuwtjes van onze evene-menten en sportactiviteiten. Op onze website vind je de sportevenementenagenda met daarin alle wedstrijden die je niet mag missen. Jullie zijn van harte welkom!” besluit Natalie.


SPORT EVENTS MAART 2024

FORMULE 1
02 maart Bahrein 16:00 uur
09 maart Saudi-Arabië 18:00 uur

PREMIER LEAGUE & BUNDESLIGA
3 maart Manchester City - Manchester United 16:30 uur
9 maart Liverpool - Manchester City 16:00 uur
16 maart Arsenal - Chelsea 16:00 uur
30 maart Bayern München - Borussia Dortmund 15:30 uur

PREMIER LEAGUE DARTS
7 maart Kwartfinale 20:00 uur
14 maart Kwartfinale 20:00 uur
28 maart Kwartfinale 20:00 uur
 

FLEXWERKEN?
Wil je flexwerken of heb je een zakelijke afspraak? Het kan allemaal bij Dekker Zoetermeer. Zo is de Sportsbar iedere dag geopend vanaf 9.00 uur. Begin je dag met een Cappuccino, Latte Macchiato of kop Verse Muntthee. Uiteraard met gratis WiFi, stroom en parkeren (550). Gewoon, omdat een inspirerende omgeving werkt! Tot snel bij Dekker Zoetermeer!

DEKKER ZOETERMEER
Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
079 – 368 42 42
info@dekkerzoetermeer.nl
www.dekkerzoetermeer.nl
Facebook /dekkerzoetermeer
Instagram /dekkerzoetermeer
Tiktok /@dekkerzoetermeer
Linkedin /company/dekkerzoetermeer/