BALSOBÉ

Balsobé Huidspecialisaties en Huidverzorging is veel meer dan een schoonheids-specialist. De salon is gespecialiseerd in onder meer cosmedische behandelingen. Denk hierbij aan elektrisch ontharen, wratten en overige huidoneffenheden verwijderen en pigmentvlekken verhelpen.

Balsobé is meer dan een schoonheidsspecialist

Eva Ujvari: “Wij kunnen, net als de huisarts, wratten verwijderen. Maar met stikstof kun je huidbeschadiging tot gevolg krijgen. Bij ons wordt geen gezond weefsel weggehaald.” Ook voor behandeling van acne en couperose, haarvaatjes en verkleuringen van de huid ben je bij Balsobé aan het juiste adres.

HAREN DEFINITIEF WEG
Elektrisch ontharen is zeer populair bij Balsobé. Door een stroomstootje wordt het haarzakje vernietigd, waardoor er geen voedingsstoffen via het bloed de haar kunnen bereiken. “Elektrisch ontharen is de enige vorm van definitief ontharen”, aldus de eigenaresse.

BALSOBÉ

VOETVERZORGING
Vergeet je voeten niet! Een pedicurebehandeling geeft verlichting bij klachten, maar is ook preventief aan te raden. Vooral bij mensen met medische klachten. Ziekten als diabetes, reuma en spasticiteit, maar ook ouderdom, overbelasting of gewoon verwaarlozing zorgen voor een verhoogd risico op complicaties.

Nazorg is erg belangrijk bij Balsobé. “Na een intensieve behandeling bellen we hoe het daarna gaat. Ook blijven we informeren als de klant lange tijd niet is geweest om te weten of we nog iets voor hem of haar kunnen betekenen.” Eva: “De behandelingen van Balsobé worden mogelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Neem telefonisch contact op voor een gratis huidanalyse en maak gauw een afspraak!”

BALSOBÉ
Absrechtstraat 45
2729 AW  Zoetermeer
06 - 15 34 1718
eva@balsobe.nl
www.balsobe.nl