Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - 2024

ON STAGE ZOETERMEER

Nog een paar weken tot de 11e editie van Hét Beroepenfeest: Zoetermeer On Stage.

Het merendeel van de VMBO leerlingen heeft zin in de toekomst en droomt over wat hij of zij ooit zal worden. Op 14 maart 2024 is de ontmoeting tussen Zoetermeerse VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren die hen gaan vertellen over hoe een werkdag eruit ziet. Hiermee worden de jongeren geholpen door de professionals om betere keuzes te maken voor opleiding en beroep. Op 4 april 2024 in de ochtend en/of de middag komen de leerlingen een kijkje op de werkvloer nemen en ervaren wat het beroep inhoudt tijdens de Doe Dag.

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd? Doet u mee aan Zoetermeer On Stage?

VAKMENSEN VAN DE TOEKOMST!
Bij Zoetermeer On Stage treft u de VMBO leerlingen van vandaag, de vakmensen van de toekomst! Veel betrokken ondernemingen en organisaties doen al mee met Zoetermeer On Stage. Teveel om hier allemaal te noemen, maar op www.zoetermeeronstage.nl staat iedereen vermeld. De Vrienden van On Stage (deelnemers die een donatie hebben gedaan) hebben hier als dank een speciale vermelding gekregen. Het On Stage Team zoekt nog meer beroepsbeoefenaren en roepen ook de ouders van VMBO leerlingen op om zelf mee te doen als beroepsbeoefenaar. Voor de duidelijkheid: deze groep jongeren zoekt (nog) geen baan, maar wil graag meer weten over uw vak. Het argument: ‘wij zoeken geen mensen’ is dus geen beletsel te komen!

ON STAGE ZOETERMEER

Heeft u een mooi beroep, meld u dan meteen aan op www.zoetermeeronstage.nl. Want, wie kan beter dan u, de professional, de volgende generatie vakmensen vertellen over hun beroep?

ZOETERMEER ON STAGE
Meer informatie via Nicole Hofland: mail@zoetermeeronstage.nl