Mijn Zaak Lansingerland KRANT NR 10 - JUNI 2018

Dekker Zoetmeer

Voel jij ook steeds vaker die heerlijke warmte? Die zonnestralen die jouw huid prikkelen? Het heeft even geduurd, maar de zomer komt steeds dichterbij. Dat betekent dat we vaker kunnen genieten van de zon. En waar kan dat beter tijdens de komende evenementen bij Dekker Zoetermeer?

Al klaar voor de zomer? Dekker Zoetermeer wel!

Voor als de temperaturen blijven stijgen, heeft Dekker Zoetermeer namelijk twee zomerse evenementen op de planning staan. Zo organiseert het veelzijdige centrum op zaterdag 7 juli ‘Dekker’s Festijn’, dé Open Dag van Dekker Zoetermeer waar jong en oud van diverse activiteiten gratis kunnen genieten. Een week later van 13 tot en met 15 juli vindt op het stadsstrand een zomers festival plaats: ‘Sicily In The Sand’.

Dekker Zoetermeer

DEKKER’S FESTIJN
Samen met het gezin, familie of vrienden kan jij op zaterdag 7 juli tussen 11.00 en 17.00 uur de zomervakantie goed beginnen met een bezoek aan dé Open Dag van Dekker Zoetermeer: ‘Dekker’s Festijn’. Zet je schrap voor gratis demonstraties, clinics, workshops en entertainment. Maak tijdens de Open Dag onder andere eenvoudig kennis met verschillende in- en outdoor sporten, (re)creatieve activiteiten, heerlijke proeverijen en natuurlijk hét stadsstrand van Zoetermeer, gelegen aan het Italiaanse restaurant Sweet Lake Italy.

SAVE THE DATE
Het wordt werkelijk één groot feest! Daarbij hoor je je voor een aantal activiteiten vooraf in te schrijven. Dit kan via de evenementenpagina op de vernieuwde website van Dekker Zoetermeer. Wees er snel bij, want er zijn per activiteit maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bovendien krijgen de eerste 100 bezoekers, die zich inschrijven voor één of meerdere activiteiten, een gratis goodiebag! Hou dus de website van Dekker Zoetermeer in de gaten. Bekijk ook de Facebook-pagina van Dekker’s Festijn voor de laatste nieuwtjes met betrekking tot de verzorgde activiteiten, bijbehorende inschrijfmogelijkheden, plattegrond, time-table en (win)acties. Deze volgen allemaal naar aanloop van het evenement. Met wie vier jij de start van de zomervakantie bij Dekker Zoetermeer?

SICILY IN THE SAND
Om het vakantiegevoel te behouden kun je ook het weekend na Dekker’s Festijn weer terecht bij Dekker Zoetermeer, namelijk tijdens hét stadsstrandfestival van Zoetermeer en omstreken: ‘Sicily In The Sand’. De eerste editie van dit jaar vindt plaats op 13 t/m 15 juli. Dan kunnen de slippers weer aan en de zonnebril op. De BBQ staat klaar, er zijn biertjes voor de mannen en bubbels voor de dames. En de kinderen? Die vermaken zich met de vele activiteiten, zowel op het water als op het strand! Hou zowel de websites als de social mediakanalen van Dekker Zoetermeer en Sweet Lake Italy in de gaten om op de hoogte te blijven van zowel de eerste als tweede editie van 2018.

STADSSTRAND
Naar aanleiding van de positieve drukte vorig jaar tijdens zowel de reguliere zomerdagen als het stadsstrandfestival ‘Sicily In The Sand’, heeft Dekker Zoetermeer de buitenbar op het stadsstrand uitgebreid. Hierdoor kun je van een nog snellere service worden voorzien. Daarnaast zijn er dertig extra zitplaatsen voor het diner bijgekomen en kun je dit jaar niet alleen genieten van onze heerlijke cocktails en zomerdrankjes, maar ook van drie wisselende speciaalbieren van de tap.

Dekker Zoetermeer zorgt er met haar evenementen en vernieuwingen voor dat je dit jaar helemaal niet op vakantie hoeft!

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
(wijk 18 Rokkeveen-Oost)
T    079 - 368 42 42
E    info@dekkerzoetermeer.nl
W   www.dekkerzoetermeer.nl