Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 8 - OKTOBER 2021

den elzen

Een ongeluk zit een klein hoekje. Je remt en tegelijkertijd besef je dat het te laat is. De onvermijdelijke botsing is een feit. In een fractie van een seconde. De schrik is groot en het relativeren begint. Je mankeert gelukkig niets. Het is slechts materiële schade en er bestaan goede autoverzekeringen én autoherstelbedrijven zoals ABS Autoherstel Den Elzen in Zoetermeer. Van kleine tot complexe reparaties aan alle (elektrische) merken. Zij nemen de volledige schadeafhandeling over. Vertrouwd, vakkundig én snel.

ABS Den Elzen Zoetermeer is ook gespecialiseerd in het herstel van autoschades aan elektrische auto’s!

“Ons familiebedrijf bestaat meer dan 70 jaar en in 2004 heb ik het roer van mijn vader overgenomen,” vertelt Joost den Elzen vanuit de vestiging in Zoetermeer. Met de filosofie “eerlijk en betrouwbaar” heeft ABS Den Elzen zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een modern autoschadeherstelbedrijf met inmiddels acht vestigingen in het zuidwesten van Nederland. Er werken ongeveer 170 professionals en per jaar worden er zo’n 25.000 auto’s hersteld. “Verder maken we deel uit van de coöperatie ABS Autoherstel die met 70 deelnemers een landelijke dekking heeft en daarmee de kosten van bedrijfsoverstijgende activiteiten kan drukken. We voldoen aan alle certificeringen op het gebied van vakbekwaamheid, duurzaamheid en klantvriendelijkheid. Bovendien innoveren we continu. Zo zijn we inmiddels ook gespecialiseerd in het herstel van autoschades aan alle elektrische auto’s.”

den elzen

TESLA APPROVED BODY SHOP
“De elektrificatie van het wagenpark groeit aanzienlijk evenals de vraag naar deskundige schadeherstellers. Vanaf 2017 herstellen we al schades aan o.a. Tesla’s en in 2020 is ABS Den Elzen Zoetermeer benoemd tot Primary Shop. Dat betekent dat we nu ook complexe schades aan Tesla’s mogen herstellen. Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en volgen regelmatig trainingen in binnen- en buitenland. We hebben dus de juiste expertise en tools in huis. Zo hebben we een afgescheiden werkplaats specifiek voor elektrische auto’s. Het herstel van deze auto’s vergt nu eenmaal een andere aanpak en reparatiemethodes. Er is nog meer aandacht voor de veiligheid nodig, want één verkeerde handeling aan bijvoorbeeld een koplamp waar 800 volt op staat, kan levensbedreigend zijn. Onze gecertificeerde specialisten voldoen aan de NEN 9140. De norm voor veilig werken en bewust bekwaam. Uw elektrische auto wordt dus snel, veilig en adequaat gerepareerd met originele onderdelen.”

DEUKJESDAG: IEDERE EERSTE WOENSDAG VAN DE MAAND!
“Iedereen stoort zich eraan. Kleine deukjes zonder lakschade die niet groter zijn dan een twee euro muntstuk. Vaak zijn het kleine portierschades of iets dergelijks. We repareren deze schades tegen een aantrekkelijk tarief van €40 per deukje. Klaar terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie. De eerstvolgende Deukjesdag is op woensdag 1 december 2021. Via het formulier op onze website kunt u zich eenvoudig aanmelden. Twijfelt u over de grootte van het deukje? Kom dan vooraf even langs, zodat wij kunnen beoordelen of uw deukje in aanmerking komt voor de Deukjesdag. Uiteraard vinden we altijd een passende oplossing met een acceptabel resultaat.”

DIRECTE SCHADEAFHANDELING
“Verzekeraars werken tegenwoordig met directe schadeafhandeling. Bent u WA verzekerd en is de schade verhaalbaar op de tegenpartij? Dan kunt u ervoor kiezen om de schade direct te melden bij de eigen verzekeraar. Zo wordt de administratieve last minder en kan de schadeafhandeling sneller geregeld worden. U bent hier altijd welkom voor vrijblijvend advies over
kleine en grote schades,” besluit Joost.

Goudstraat 21
2718 RD Zoetermeer
079 - 361 10 22
zoetermeer@denelzen.nl
www.denelzen.nl