Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - APRIL/MEI 2023

bike totaal

Het is alweer 10 jaar geleden dat Maurice Lieshout en Dennis Brand de deuren van Thijs Brand tweewielers heropende aan de van Stolberglaan 47 in winkelcentrum De Vijverhoek. Wij vonden het daarom een leuk idee om voor deze speciale gelegenheid een eigen krant met maar liefst 12 pagina’s uit te brengen in Mijn Zaak Zoetermeer. Ook Mijn Zaak o.l.v. Dick Koren en Antoinette Souren vieren dit jaar hun 10-jarig bestaan en willen wij het team hiermee hartelijk feliciteren.

10 jaar

JUBILEUMKRANT
In onze Jubileumkrant zullen wij verdeeld over de 12 pagina’s een verslag doen over de historie van Thijs Brand Tweewielers, over onze werkplaats, uitleg over de electrische fiets en extra’s die wij geven en vinden jullie in verschillende advertenties onze winkelaanbiedingen tot 5 juni 2023.

bike totaal

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM
Al jaren is Thijs Brand tweewielers een begrip in Zoetermeer. Wij hebben een vakbekwaam team. Dion is onze allround verkoper. Met zijn expertise, geeft hij bij elke (electrische) fiets goede uitleg. Nadat je je fiets hebt gekocht, wordt de fiets helemaal goed afgesteld. Ook hier neemt Dion de tijd voor. In de goed geoliede werkplaats staat Ruben. Hij is een bekwaam vakman en heeft een professionele werkplaats. Ruben is enthousiast en voert de reparaties goed uit. Maurice is de eigenaar van het Zoetermeerse filiaal. Met zijn enthousiaste lach verwelkomt hij iedereen met veel plezier in zijn winkel. Hier heeft hij zijn hart aan verpand. Maurice heeft met zijn geweldige team een mooie prijs gewonnen: Beste Winkelketen en Beste Fietsenwinkel van Nederland! Sommige klanten zijn ons al bijna 50 jaar trouw. Dat zegt genoeg.

EXTRA'S
Bij Thijs Brand tref je veel verscheidene merken aan. Met ook een diversiteit aan prijsklassen. Aan de wanden vind je de fietsaccessoires zoals fietstassen, -helmen, -zadels, -handschoenen en nog veel meer. Na de aankoop geeft Thijs Brand 5 jaar de verzekering dat mocht er iets mis zijn met je fiets zoals met de accu of motor, je niet voor verrassingen komt te staan. Alle info hierover wordt natuurlijk door de medewerkers uitgelegd. Tevens biedt Thijs Brand ook nog hét Fietspaspoort aan. Bij aankoop krijg je deze overhandigt en ontvang je automatisch bericht wanneer de fiets voor onderhoud dient te komen. Want hoe beter je je fiets onderhoudt, hoe langer je ermee kan rijden! Kortom: Biketotaal Thijs Brand biedt, zoals de naam verklapt, het totaalconcept op fietsgebied. Wij wensen jullie veel lees- en fiets-plezier! En kom een keer langs in onze winkel.

Team Thijs Brand,
Maurice Lieshout

BIKE TOTAAL THIJS BRAND ZOETERMEER
Van Stolberglaan 45 -47
2713 ES Zoetermeer
zoetermeer@thijsbrand.nl
079 - 820 02 95
www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/bike-totaal-thijs-brand-zoetermeer