Wie zijn wij

Op 13 maart 2018 is het precies vijf jaar geleden dat Dick Koren en Antoinette Souren startten met de krant Mijn Zaak Zoetermeer. Toen nog een onbekend huis-aan-huisblad over de ondernemers uit Zoetermeer en omgeving.

Vijf jaar Mijn Zaak Zoetermeer!

Ondernemers uit alle branches vertellen in Mijn Zaak Zoetermeer over hun passie: het ondernemerschap. Zij kunnen zich via de krant op een unieke manier presenteren aan de inwoners van deze stad. Hoe? De ondernemers geven zichzelf bloot en gunnen de lezers een kijkje-in-de-keuken van hun droom. Maandelijks wordt Mijn Zaak Zoetermeer door onze eigen bezorgers verspreid. De krant in een oplage van 40.000 exemplaren en het magazine in een oplage van 20.000 exemplaren

Om het succes van de afgelopen vijf jaar te vieren, geeft Mijn Zaak Zoetermeer een speciaal jubileummagazine uit. Net even anders. Gewoon, omdat onze ondernemers en lezers het verdienen. Het uitgangspunt blijft identiek. We willen met tekst en beeld het ondernemerschap een warm hart toedragen.

Dat blijft een uitdaging, iedere maand weer. Samen een mooi artikel maken over een passie. Vijf jaar is een mijlpaal. Hierbij willen we dan ook alle ondernemers en lezers van Mijn Zaak Zoetermeer bedanken voor het vertrouwen. De tijd vliegt. Vijf jaar en we zijn nog lang niet klaar!

Veel leesplezier,
Het team van Mijn Zaak Zoetermeer