Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

burg & burg

Vernieuwen. Het is belangrijk om te blijven innoveren, als persoon en bedrijf. Burg & Burg de Schuifdeurkast-specialist blijft met de showroom van 600m² én het assortiment inspireren door te blijven vernieuwen. Nu doet het bekende familiebedrijf dat ook met de nieuwe PVC-vloeren van Floorify!

Zorgeloos wonen dankzij de vloeren van Floorify

In de showroom aan de Heliumstraat 206 toont Michel van der Burg trots de nieuwe PVC-vloeren van Floorify. Deze hoogwaardige kwalitatieve vloeren uit België moet je eigenlijk zelf even zien en voelen, maar je moet ook ondervinden wat het effect is van het design en gebruiksgemak. Warme kleuren, authentieke groeven en de zachte glans van een geoliede vloer geven zorgen voor een fraai uiterlijk. “Ze zijn zo veelzijdig en hebben de unieke charme van hout, beton of natuursteen. De vloeren van Floorify zijn geluidsabsorberend en volledig waterbestendig. Door de hyperbeschermende laag kunnen zelfs stiftstrepen of nagellak simpel weggeveegd worden, dus de vloer is zeer gemakkelijk schoon te maken. Ook kun je er iets zwaars op laten vallen, zonder dat er een deuk achterblijft. Met Floorify kun je zorgeloos wonen, zoals het hoort”, vertelt Michel. Denk je nu: dat klinkt goed, maar ik heb al wat liggen. Geen probleem. Floorify kan gewoon over een bestaande vloer of oude tegels. Door het handige kliksysteem is het gemakkelijk zelf te doen!

burg en burg

ALLES OP MAAT
Natuurlijk staat de showroom van Burg & Burg vol met nog veel meer producten. Denk aan kledingkasten, boekenkasten, inloopkasten, toegangsdeuren, ensuite deuren en kasten, kleinmeubelen en (laminaat/houten) vloeren. “Wij beschikken over professionele en deskundige adviseurs die voor elke situatie de beste oplossing creëren. Particulieren en bedrijven komen bij ons met specifieke wensen en ideeën over de invulling van hun project. Maten en kleuren lijken de grootste struikelblokken, maar dat hoeft niet. In de eigen werkplaats kan elk product uit de showroom op maat gemaakt worden”, aldus vader Jan.

NET ALS OP HET PLATTELAND
De barndeuren van Raffito zijn nog steeds populair bij Burg & Burg. De zogeheten boerderijdeur heeft een schuifdeursysteem, net als de boerderijschuren van vroeger. De landelijke sfeer zorgt voor een fraai contrast in een strakke, robuuste of industriële stijl.

VAN BEGIN TOT EIND
Maar Burg & Burg heet niet voor niets de schuifdeurkast-specialist en blijft die naam eer aandoen. Michel: “Ons schuifdeurkastenassortiment is zeer uitgebreid, van klassiek tot modern. We begeleiden onze klanten van het idee tot en met de montage in het keuzeproces. Particulieren en bedrijven komen binnen met een tekening of idee. Vrijwel alles is mogelijk qua vormen, kleuren en materialen. De procedure van opmeten en offerte is bovendien gratis en vrijblijvend. Zoals je merkt: we halen alles uit de kast voor een tevreden klant.”

BURG & BURG
Heliumstraat 206
2718 RS Zoetermeer
079 - 361 74 35
info@burgenburg.nl
www.burgenburg.nl