Wim van der ham

Covid-19 beheerst sinds 15 maart 2020 ons leven. We zijn ruim een jaar verder en veel ondernemers wachten helaas nog steeds op wat licht aan het eind van de tunnel. Bij Wim van der Ham Keukens is er nog steeds bedrijvigheid. Veel mensen annuleerden noodgedwongen vakanties, uitjes en etentjes en kozen massaal voor verbouwingen in en rondom hun huis. Ook Antoinette Souren en Dick Koren, de initiatiefnemers van Mijn Zaak Zoetermeer, besloten begin september 2020 tot de aanschaf van een nieuwe keuken bij het sympathieke familiebedrijf.

Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van jouw nieuwe keuken?

“Juist tijdens deze coronacrisis is het motto: “Wees loyaal en koop lokaal!” essentieel voor alle ondernemers in Zoetermeer. Zo kwamen we voor de aanschaf van onze nieuwe keuken automatisch terecht bij Wim van der Ham Keukens,” vertelt Antoinette. “In december 2020 is de keuken geplaatst en we zijn uitermate tevreden over het eindresultaat. Zowel onze keukenadviseur Willem van Capelleveen als Richard Bolleboom, de keukenmonteur, verdienen dan ook een dikke pluim. Omdat de aanschaf van een nieuwe keuken een kostbare en duurzame investering is, willen we onze persoonlijke ervaringen graag delen. Een keuken moet functioneel zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Vaak is de keuken een verlengstuk van je woonkamer. Kortom, wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van jouw nieuwe keuken?”

Wim van der ham

DENK EENS “OUT OF THE BOX”!
“We deden volop inspiratie op via bekende woonprogramma’s, woonbladen en Pinterest. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Maar welke stijl spreekt jou het meest aan? Klassiek, landelijk of juist modern? Mix & match behoort ook tot de mogelijkheden. Voor ieder budget is er een droomkeuken. Tegenwoordig kun je zelfs via Wim van der Ham Keukens je keuken (deels) financieren. De trend is industrieel, vintage en modern. Maar past die stijl wel bij jouw persoonlijkheid? Hoe kook je? Uitgebreid en/of juist simpel? Welke apparatuur is daarvoor essentieel en welke indeling is het meest efficiënt? Zo kozen wij voor een inductiekookplaat met een zelfregulerend afzuigsysteem. Dat scheelde onnodig (duur) breekwerk. Verder kook je stiller en oogt je keuken ruimer. Ideaal dus! Soms moet je gewoon eens “out of the box” denken. Laat die traditionele U-indeling los en visualiseer een andere opstelling. Zo dachten wij aan een kookeiland, maar Willem adviseerde ons een kookschiereiland dat qua kast- en loopruimte meer opties bood.”

KEUZES BASEREN OP BEHOEFTEN
“Onze wensen en ideeën hebben we uitgebreid met Willem besproken. Tijdens het oriëntatiegesprek kom je erachter welke ideeën reëel zijn. Soms moet je wat water bij de wijn doen. Welke kastruimte en apparatuur heb je daadwerkelijk nodig? Omdat we graag uitgebreid koken, hebben we twee ovens. Verder wilden we een persoonlijke tintje toevoegen. Zo hebben we een oud boomschorsblad doormidden laten zagen en de planken met onzichtbare dragers aan de muur bevestigd. In combinatie met onze mat zwarte keuken met een marmeren composietblad is het effect verbluffend. Bij het voorraam hebben we een zitje gecreëerd waar we ’s ochtends heerlijk ontbijten. Keuzes moet je baseren op je behoeften en in dat proces zijn we uitstekend geadviseerd,” besluit Antoinette.

Wattstraat 14
2723 RC Zoetermeer
079 - 33 00 900

Theresiastraat 168-178 
2593 AT Den Haag 
070 - 383 50 10

info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderhamkeukens.nl

Open op afspraak