Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

Lieve ondernemers en inwoners van Zoetermeer,

Steun de lokale ondernemer!

Het zijn ongewone dagen. Voor ons allemaal is het zoeken naar een nieuwe manier van werken en van thuis zijn met elkaar.

Toen wij met dit themanummer van start gingen, was het coronavirus nog een ver-van-ons-bed verhaal. We spraken Zoetermeerse ondernemers over hun ideeën voor het Woon!magazine en planden enthousiast als altijd interviews en fotoshoots in. Een paar weken later zag de wereld er heel anders uit.

En wat ons dan opvalt, is hoe iedereen er het beste van maakt. Van de leerkracht die tasjes met schriften voor thuis klaarmaakt tot de drogist op de hoek die dag en nacht werkt om extra handzeep voor zijn klanten te regelen.

Het magazine dat nu voor u ligt, staat dan ook boordevol artikelen over bijzondere ondernemers in Zoetermeer. Ondernemers die zich niet zomaar uit het veld laten slaan en die juist nu uw steun hard nodig hebben. We realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met elkaar. Het is hartverwarmend om te zien hoe er overal initiatieven ontstaan om elkaar te helpen. Door boodschappen te doen voor je oudere buurman maar ook door deze weken online iets te bestellen bij je normale lokale adresjes.

Steun deze ondernemers zoveel mogelijk. Schrijf bijvoorbeeld een bemoedigende reactie op Social Media. En als ze nog open mogen zijn, doe daar een aankoop. Alle beetjes helpen. Kijk voordat je een bedrijf of winkel bezoekt wel even op hun website of bel ze. Het kan zijn dat er nieuwe maatregelen zijn genomen. Maar laat ze niet in
de steek!

Wij willen onze lezers en onze ondernemers een hart onder de riem steken en hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid hier doorheen komen!

Het team van Mijn Zaak Zoetermeer