Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

Roxy advocatuur

Van een verbouwing of aankoop van een woning tot een geschil met de VvE. Hoe graag we ook handelen op basis van vertrouwen, het komt helaas nog wel eens voor dat er een geschil ontstaat. Bijvoorbeeld met de klant waar je met jouw bedrijf een keuken hebt geplaatst, de aannemer die jouw woning heeft verbouwd of de verkoper die aan jou een huis heeft verkocht wat niet aan de verwachtingen voldoet. ROXY Advocatuur helpt je er graag bij!

ROXY Advocatuur biedt een helpende hand

ROXY Advocatuur is gespecialiseerd in contracten- en vastgoedrecht en is er om ondernemers en particulieren in dit soort situaties juridisch bij te staan. “Daarvoor is het niet altijd nodig dat er geprocedeerd wordt, ook bij onderhandeling of bemiddeling in een geschil kan een advocaat van ROXY Advocatuur een helpende hand bieden”, vertelt de enthousiaste Roxy. Benieuwd of ROXY Advocatuur iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

De jonge maar toch ervaren Roxy de Weijer heeft kennis uit zowel de commerciële advocatuur als de verzekeringsbranche. Ze verdiept zich met oprechte interesse in de cliënt en staat bekend om haar persoonlijke benadering, in begrijpelijke taal. En dat alles tegen een scherp uurtarief. Kijk voor meer informatie op haar website en LinkedIn-profiel.

ROXY ADVOCATUUR
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
(Stadspoort)
079-7470236
info@roxyadvocatuur.nl
www.roxyadvocatuur.nl