Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

M&R Zonnepanelen

We weten allemaal dat zonnepanelen veel voordelen bieden. De overheid stimuleert niets voor niets iedereen om vanwege het milieu te verduurzamen met panelen. Maar zonnepanelen zijn toch duur? Nou, ze zijn uiteindelijk juist goed voor de portemonnee! Dat bewijst Michel Kalicharan met M&R Zonnepanelen.

Met zonnepanelen ben jij nu al klaar voor de toekomst

Zonnepanelen zijn een eenmalige investering, maar kunnen veel opbrengen. Zonnepanelen, die met zonlicht energie opwekken, vormen een belangrijk onderdeel van een duurzame toekomst. De waarde van je huis gaat bovendien direct omhoog. “Wij gaan altijd langs bij de klant om de situatie te bekijken en te adviseren”, vertelt Michel. “We doen er alles aan om het maximale uit de zonnepanelen te halen. Na akkoord kunnen we binnen twee weken de zonnepanelen, met onze eigen monteurs, plaatsen.”

RENDEREN
De zonnepanelen worden gemonteerd op zowel schuine daken als platte daken en eventueel op tuinhuizen van particulieren en bedrijven. “De panelen gaan vanaf dag één renderen. Gemiddeld kunnen klanten binnen vier of zes jaar de investering terugverdienen. Daarna blijven de zonnepanelen natuurlijk voordeel opleveren. Door het gebruik van groene stroom bespaar je maandelijks op energiekosten. Ook starten we dit jaar met een servicecontract, zodat we de panelen op alle onderdelen blijven checken. Zo blijf je het optimale eruit halen.”

M&R Zonnepanelen, dat al 2,5 jaar bestaat, heeft klanten uit heel het land, maar hoopt in Zoetermeer bekender te worden. Michel: “Klanten uit Zoetermeer krijgen bij ons zelfs voorrang!”

M&R ZONNEPANELEN
Wattstraat 26G
2723 RC Zoetermeer
085 - 086 88 44
06 - 824 832 86
info@mr-zonnepanelen.nl
www.mr-zonnepanelen.nl