Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

holland huis

Als je in Zoetermeer een huis wilt aankopen of verkopen, hoe kies je dan een juiste makelaar? Iedereen wil toch het liefst helder en transparant geholpen worden? Kies Holland Huis voor een persoonlijke en actieve benadering. De NVM-makelaar is al sinds 1980 in Zoetermeer gevestigd.

Holland Huis Makelaars biedt een topservice tegen een eerlijk tarief

Het grootste voordeel van Holland Huis is dat je altijd weet waar je aan toe bent. Als het nou gaat om het aankopen, verkopen en taxaties van woningen of hypotheken en verzekeringen… je komt nooit voor een verrassing te staan. De tarieven van Holland Huis staan gewoon op de website. “Wij communiceren open over onze tarieven”, zegt Marco van Reeuwijk, makelaar-taxateur bij Holland Huis Makelaars. “Er komen niet later plotseling kosten bij. Afname van meer producten leidt zelfs tot 500 euro korting op de kosten van de dienstverlening”, doelt Marco op de combinatie van verkoop, aankoop én verzorging van hypotheek.

holland huis

KIJK EENS OP FUNDA
Marco erkent dat het gemakkelijk is om van alles over jezelf te roepen, maar wat zeggen de klanten? Op funda scoort Holland Huis Makelaars gemiddeld boven een 9. “Onze persoonlijke benadering, met korte lijnen, slaat aan”, aldus Marco.

VOLLEDIG BEDIENEN
Holland Huis heeft aan Parkdreef 348 alles in huis om klanten volledig bedienen. Bij Holland Huis Makelaars en Financiële Diensten kunt u alles geregeld hebben. “We zijn twee bedrijven en versterken elkaar. Dat ervaren onze klanten als een groot voordeel. We zijn een klein kantoor, waardoor de klant altijd iemand te spreken krijgt die weet wat er speelt. En bij een bezichtiging is altijd Marco of ikzelf aanwezig. Gekwalificeerde makelaars met jarenlange ervaring”, laat makelaar Petra Huisman weten.

 

PERSOONLIJK HYPOTHEEK ADVIES
Voor advies over hypotheken en verzekeringen kun je terecht bij Holland Huis Financiële Diensten. Holland Huis heeft veel te bieden wat er in de markt te krijgen is bij banken en verzekeraars. Daarvoor is ook alle kennis en ervaring in huis. Erkend hypotheekadviseur Dennis Oschmann heeft inmiddels al 25 jaar ervaring opgebouwd: “In de praktijk merk ik dat mensen het steeds belangrijker vinden dat ze goed geholpen worden in het hele traject vóór de hypotheek maar ook erna. Hoe zie je jezelf bijvoorbeeld over 10 jaar? Wij proberen dat traject zo vorm te geven, te vertellen, inzichtelijk en begrijpelijk te maken dat de klant met vertrouwen een huis kan kopen. De klant wil in de basis geen hypotheekadvies kopen, die wil graag geholpen worden. En wij doen dat graag!”

 

HOLLAND HUIS MAKELAARS
Parkdreef 348
2724 EZ Zoetermeer
079 - 342 02 61
makelaars@holland-huis.nl
www.holland-huis.nl