Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

van dorp hout

Een nieuwe lente, een nieuw tuinproject. Zodra het zonnetje schijnt, willen we genieten van het buitenleven. De juiste tijd voor een nieuw tuinproject is aangebroken. Misschien bent u toe aan een andere schutting, een duurzame terrasvlonder, een knusse overkapping, een sfeervolle zithoek of een robuuste kapschuur? Tuinwensen genoeg, maar hoe pakt u het aan?

Een nieuw tuinproject? Samen met Van Dorp Hout lukt het!

“Zelf doen is een uitdaging en professioneel advies schept duidelijkheid. Welke houtsoort is bijvoorbeeld het meest effectief voor uw project? Iedere houtsoort resulteert in een andere uitstraling en smaken verschillen. Samen komen we er zeker uit,” vertelt directeur Henk-Arie Schra.

“Elke houtsoort heeft een verhaal en door onze jarenlange expertise weten we precies welke houtsoort het meest geschikt is voor uw specifieke tuintoepassing. Voor ieder tuinproject hebben we de juiste houtsoort en natuurlijk delen we onze productkennis graag. Zo voorkomen we toekomstige problemen bij de voorgestelde toepassingen. Daar zit namelijk niemand op te wachten. Wij luisteren naar uw wensen en het verhaal erachter tot we elkaar écht begrijpen,” vervolgt Henk-Arie. “Daarna denken onze vakmensen uw wensen tot in detail uit. Vervolgens selecteren we zorgvuldig hout van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze ruim 15.000 m2 voorraad hout kunnen we meteen aan de slag. Tot slot verwerken we het hout uiterst nauwkeurig tot een nette en vlotte aflevering.”

van dorp hout

BESTEL EENVOUDIG VIA ONZE VERNIEUWDE WEBSITE!
“Mensen zijn meestal handiger dan ze denken. Ieder tuinproject is een kwestie van gewoon doen. Samen met onze ondersteuning is zelf doen een prima optie. Als het project dan uiteindelijk gelukt is, geeft dat een goed gevoel. Niet iedereen is echter even handig. Uitbesteden aan een vakman is dan verstandiger. Op onze vernieuwde website waar u al onze producten kunt bestellen, vindt u ook een uitgebreide lijst met vakkundige hoveniers waar we mee samenwerken. Zelf plaatsen doen we namelijk niet. Samen met uw hovenier neemt u uw project door. Vervolgens komen wij in beeld voor de juiste houtsoorten en de verwerking. Uiteraard kunt u samen met uw hovenier de geadviseerde houtsoort(en) selecteren.”    

WANNEER KIEST U VOOR DUURZAAM?
“Wilt u een terras met de uitstraling van tropisch hardhout én de voordelen van milieuvriendelijke materialen? De Fiberon houtcomposiet vlonder bestaat uit massieve terrasdelen van 50% hout en 50% kunststof. Zo kun je aangenaam blootsvoets op je terras lopen zonder kans op splinters, scheuren en vervormingen. Fiberon is stijlvol, sterk (25 jaar garantie), UV bestendig en onderhoudsarm. Verkrijgbaar in vier kleuren en diverse lengtes. Met onzichtbare roestvrij stalen Cobra clips of schroeven is montage een fluitje van een cent.”

LUISTER NAAR WIM EN DOE DAT NOU NIET!
“Op Youtube en Facebook presenteren we diverse instructiefilmpjes over tuinklussen. Van simpel tot gecompliceerd. Is het rechtstreeks in hardhout schroeven van een roestvrijstalen schroef of het te ver uit elkaar leggen van onderliggers bij een vlonder nou wel zo verstandig? Wij hebben ze in huis. Echte vakmensen die weten hoe je een tuinproject moet aanpakken. Onze Wim is zo’n vakman. Met eenvoudige instructiefilmpjes laat hij vooral zien wat je niet moet doen bij een tuinklus. Bent u nieuwsgierig naar het verhaal achter Van Dorp Hout? Scan dan de QR code! Welke tuinproject gaan we dit jaar samen aanpakken? Kijk voor inspiratie ook op Instagram!”

VAN DORP HOUT
Voorweg 153
2716 NJ Zoetermeer
079 - 351 25 78
info@vandorphout.nl
www.vandorphout.nl
Facebook vandorphoutbv/
Instagram vandorphout/
Pinterest vandorphout/