Mijn Zaak Zoetermeer magazine-nr-2-april-2020

den Meijer

Tijdens deze coronacrisis zitten we vaker binnen dan ons lief is. Daardoor zijn we ons meer bewust van projecten in huis die wellicht al een tijdje op zich laten wachten. Of je bent onlangs verhuisd en wilt bijvoorbeeld een nieuwe vloer of nieuwe gordijnen. Dat moet wel bij de rest van de inrichting én jou passen. De interieuradviseurs van Binnenspecialist Den Heijer kunnen daarvoor zorgen!

Een interieur dat perfect op jouw karakter aansluit

Jouw huis als reflectie van wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Het staat in het eigen magazine en op de website van Binnenspecialist Den Heijer meerdere keren. Dat is ook echt waar het om draait, volgens de ervaren en deskundige interieuradviseurs van Binnenspecialist Den Heijer. “Wij nemen de tijd om uit te zoeken wat klanten doen in het dagelijks leven en waar zij gelukkig van worden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat hun persoonlijkheid terugkomt in het interieur”, zegt Ilona van Kuijen van Binnenspecialist Den Heijer. “Zo hadden we onlangs een klant die graag boeken leest, maar zijn grote boekenkast mocht niet afleiden bij het kijken van films. Door de wand achter de boeken donker te maken, vielen de boeken minder op. Voor de klant was dat een belangrijk aspect.” Collega- interieuradviseur Denise Brehm vult aan: “Elk huis is bijzonder, maar ook een werkomgeving is belangrijk. Wij doen er alles aan om het beste uit een woning of bedrijfspand te halen.”

den Heijer

KWALITEITSMERKEN
Vloeren, behang, raambekleding, horren, verf, binnen- en buitenzonwering. Het is allemaal te vinden bij Binnenspecialist Den Heijer, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Een totaalconcept met de beste merken uit elke branche. “Wij kunnen de wensen van een klant samenbrengen tot een plan voor heel het interieur of bijvoorbeeld specifiek de slaapkamer of woonkamer. Maar ook voor de aanschaf van een enkel product, zoals een houten vloer, zonnescherm, behang of gordijn kun je bij ons terecht”, aldus Denise.

EIGEN COLLECTIE
Binnenspecialist Den Heijer heeft zelfs een eigen collectie gordijnen en PVC-vloeren. “Dit zijn door ons zorgvuldig samengestelde kwaliteitsproducten waar wij achter staan. In de toekomst willen we het aantal producten binnen ons eigen label uitbreiden”, aldus eigenaar Jaco den Heijer, die aangeeft dat Binnenspecialist Den Heijer een select partner van JASNO raambekleding en een Luxaflex Inspiration Shop is.

DIGITAAL
In de inspirerende omgeving van Binnenspecialist Den Heijer vind je onder meer stofstalen, stofkleurkaarten en verfkleurkaarten. Kom je momenteel liever niet de deur uit, dan is ook digitaal advies mogelijk. Ilona: “Klanten kunnen foto’s van hun woning opsturen of videobellen. Op basis daarvan en gecombineerd met hun ideeën kunnen wij digitaal advies geven en producten laten leveren. Er komt altijd een medewerker langs om thuis de exacte maten op te meten, zodat je nooit bang hoeft te zijn dat een product niet past.

DEN HEIJER Binnenspecialist
Edisonstraat 17
2723 RS Zoetermeer
079 - 331 93 16
denheijer@binnenspecialist.nl
www.binnenspecialist.nl