Fleet Resource

Meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en Maarten Bisschop is nog lang niet klaar. Hij werkte in het verleden onder meer bij drie leasemaatschappijen en een adviesbureau. In de jaren voordat Maarten in 2015 zijn eigen bedrijf Fleet Resource startte, werkte hij in vaste dienst als wagenpark-beheerder bij Imtech Nederland. Met zijn onderneming, waarmee hij onlangs verhuisde, biedt Maarten verschillende lease- en advies-diensten aan voor zzp’ers, het MKB en grootbedrijf.

Doe niet zo eigenwijs en schakel de hulp van autolease-intermediair Maarten in

Je kunt Maarten zien als een intermediair bij het leasen van een auto. Natuurlijk kun je het leasen (privé of zakelijk) van een auto ook zelf regelen. Maar snap jij de voorwaarden in het contract? En weet jij wat er precies speelt in de leasemarkt? Maarten wel! Hij kan zijn klanten adviseren over hun leasecontract en kan bovendien een goedkoper leasetarief regelen. Dus meer service, persoonlijk advies en een beter tarief. “Als je zelf de markt op gaat, krijg je niet het tarief dat ik krijg vanwege goede contacten met leasemaatschappijen en grotere inkoop dus schaalvoordeel”, vertelt Maarten in het kantoor van zijn nieuwe pand aan de Zegwaartseweg 4.

Fleet Resource

VOORWAARDEN
“Al mijn kennis en ervaring neem ik mee in mijn eigen bedrijf. Hierdoor kan ik mij beter inleven dan intermediairs die niet aan de andere kant hebben gestaan. Vooral zzp’ers zitten vaak met de vraag: moet ik zakelijk of privé leasen of toch kopen? Als je nu op Google intikt ‘auto leasen’ zie je door de bomen het bos niet. Ik vraag bij verschillende leasemaatschappijen een offerte aan en dan zoek ik naar de beste deal. Als klant krijg je meerdere contracten met verschillende voorwaarden op je bord, daar kom je niet uit. Men kijkt vaak alleen naar de prijs per maand, maar vergeten bijvoorbeeld het eigen risico van 500 euro of wat er gebeurt bij contractafwijkingen”, aldus de bemiddelaar.

TOEGEVOEGDE WAARDE BIJ BEDRIJFSWAGEN
Bedrijven willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de papieren rompslomp rond de aanschaf van een bedrijfswagen. “Ze zijn er in vele soorten en maten. Ik kijk goed naar de specificaties, zoals brandstofverbruik, gewicht, inrichting etc. Eenmaal de perfecte  bedrijfswagen gevonden, dan adviseer ik bijvoorbeeld over het belastingtechnische gedeelte. Denk aan het voorkomen van ‘bijtelling’ of het krijgen van investerings-aftrek. Zeker ook bij bedrijfswagens kan ik veel toegevoegde waarde bieden, zodat de klant tevreden is.” 

TROTS
Nooit had Maarten durven dromen dat hij sinds 1 november 2017 zijn eigen pand zou hebben. Hier ligt op zijn tafel een oud koektrommeltje van Shell. “Ik vind het wel leuk om mijn bedrijf automotive in te richten. Ik werkte voorheen vanuit huis, dus je kunt wel zeggen dat ik nu trots ben op mijn eigen zaak.”

Zegwaartseweg 4
2712 PM Zoetermeer
(wijk 12 Dorp)
T    079 - 316 09 10
E    lease@fleetresource.nl
W   www.fleetresource.nl