FERRY'S ATELIER

De kleuren springen je tegemoet in Ferry’s Atelier. Zoetermeerders kennen hem misschien als schilder en stukadoor, maar Ferry Bakkenes kan véél meer. Dat bewijst hij nu met zijn kunstzinnige creaties in het splinter-nieuwe Ferry’s Atelier!

Zoetermeer is een kunstenaar rijker Maak kennis met Ferry’s Atelier

Zijn atelier hangt vol met voorbeelden van zijn kunst. Deuren, wanden, plafonds, vensterbanken, tafels en natuurlijk schilderijen. Alles komt voorbij in Ferry’s Atelier. “Ik kan op vrijwel alles kunst maken. Kijk eens naar deze marmer-, krokodillen- en slangenhuid-look”, zegt Ferry, terwijl hij trots enkele voorbeelden van zijn handgemaakte werk laat zien. Op zijn werktafel liggen twee zelf gegoten vensterbanken met marmerlook. Het zijn stuk voor stuk unieke creaties. “Zo’n gieting als bij deze vensterbanken krijg ik nooit meer hetzelfde.”

FERRY'S ATELIER

PASSIE
Inmiddels is Ferry al twee jaar met zijn eigen kunstatelier bezig, naast zijn goedlopende schilders- en stukadoorsbedrijf. Eerst was zijn kunst meer een hobby, maar nu is het hoog tijd voor de volgende stap. Hij werkt in opdracht van particulieren, bedrijven, vastgoedeigenaren en binnenhuisarchitecten. “Nu doe ik alles voor of na mijn huidige werkzaamheden en in de weekenden, maar het liefst wordt deze kunst mijn core business. Ik heb het hartstikke druk met schilder- en stucwerk, maar dit is echt mijn passie. Ik wil het liefst deze mooie creaties blijven maken. En ik doe alles uit het hoofdje”, zegt hij met een glimlach. “Wanden, plafonds, badkamers, deuren en tafels. Daar ligt mijn uitdaging als decoratief schilder en stukadoor. Nu heb ik de perfecte combinatie om een chique en uniek ontwerp en creatie te realiseren.”

VOORBEELDEN
Benieuwd naar voorbeelden van Ferry’s werk in de praktijk? Neem dan eens een kijkje bij Intenz Hair of Praktijk Bloos aan de Oranjelaan. “De achterwand bij Intenz Hair ziet er ontzettend chique uit. Dat krijgen zij vaak van klanten te horen. Mijn werk maakt mensen blij. Dat is leuk om te horen. Opdrachtgevers kunnen met een idee van bijvoorbeeld Pinterest naar mij toe komen, maar ik kan het ook helemaal zelf ontwerpen. Vervolgens laat ik op een canvas het voorbeeld zien en kan het nog volledig aangepast worden. Ik heb ook gave ideeën voor tegelwerk in wc’s, maar ik kan ook buitentafels en keukenbladen maken. Kortom, ideeën genoeg.”

Oranjelaan 54
2712 GE Zoetermeer
06 - 180 171 70
info@ferrybakkenes.nl
www.ferrys-atelier.nl