Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - JANUARI 2019

kubus

Hoe ironisch kan het leven zijn: een passie voor cijfers ontdekken tijdens je rechtenstudie! Het overkwam Thilda Houting. Een kwestie van doen wat je écht leuk vindt. Haar missie? Ondernemers ontzorgen op het gebied van administratie, boekhouding en belastingzaken. Zo maakt KUBUS ondernemen leuk!

Zoek je een boekhouder dichtbij die meedenkt?

Veel ondernemers beginnen een bedrijf op basis van kennis van en passie voor hun eigen vakgebied. De administratie is meestal een “noodzakelijk kwaad”. Thilda: “Vaak weten starters niet waar ze moeten beginnen. Wat kunnen zij zelf doen, welke zaken kunnen beter uitbesteed worden en welke zaken zijn nood-zakelijk voor de onderneming? Laat mij doen waar ik goed in ben, zodat de ondernemer zich volledig kan focussen op het ondernemen. Omdat ik zelf ondernemer ben, begrijp ik precies hoe uitdagend het ondernemerschap kan zijn.”

kubus

ONAFHANKELIJK NETWERK VAN SPECIALISTEN
KUBUS Zoetermeer Centrum is aangesloten bij de KUBUS Coöperatie. Een samenwerkingsverband van meer dan 100 zelfstandige admini-stratiekantoren, accountants en belastingadviseurs verspreid over Nederland. Thilda: “Ik ben eigen baas en toch heb ik collega’s. Dat is voor de continuïteit van de administratie van de klant belangrijk, mocht ik eventueel uitvallen. Daarnaast is het fijn om een beroep te kunnen doen op een netwerk van specialisten.” 

WEKELIJKS VRIJBLIJVEND SPREEKUUR 
Wil je gratis en vrijblijvend informatie op boekhoudkundig gebied voor je (startende) onderneming? Iedere week houdt Thilda spreekuur in Ter Zake Het Ondernemershuis. Een afspraak maak je eenvoudig: 079-346 97 00 of info@tzho.nl.

KUBUS ZOETERMEER CENTRUM
Eén aanspreekpunt voor alle diensten: (loon)administratie, belastingzaken, boekhouding en bedrijfsadviezen. Neem contact op: maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Van Oudshoornhove 24
2726 BX Zoetermeer
T    079 - 785 12 42
M   06 - 161 00 928
E    zoetermeercentrum@kubus.nl
W   www.kubus.nl