Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 4 SEPTEMBER 2019

the slim company

Wat was de vakantie weer heerlijk! Genieten van het zonnetje en al het lekkere eten en drinken. Máár de welbekende vakantiekilo’s vlogen er helaas weer aan. Geen paniek! Dankzij The Slim Company kun jij jouw levensstijl veranderen en jouw streefgericht bereiken én behouden.

Zo kom jij van die vakantiekilo’s af én blijf je op jouw streefgewicht

Het is een agenda, eetdagboek, weekschema en to-do-lijstje in één. En sinds kort krijgt elke cliënt van The Slim Company deze zogeheten PowerSlim Planner. Hierin kun je alles opschrijven wat voor jou belangrijk is. Je afspraken, lijstjes, notities en aantekeningen. Ook staan er allerlei tips en tricks in om het afvallen net iets leuker en makkelijker te maken. De PowerSlim Planner past perfect bij de werkwijze van The Slim Company, want afvallen is veel meer dan alleen op je voeding letten. Het gaat om het veranderen van jouw levensstijl. 

the slim company

VERANDER JE LIFESTYLE
,,Tijdens mijn consulten probeer ik erachter te komen waar mensen tegenaan lopen, waardoor zij geen gezonde manier van leven hebben. Dat brengen we samen in kaart. Gezond eten, voldoende bewegen en sociale activiteiten spelen allemaal een rol in het afslankproces. We zorgen ervoor dat jij goed voorbereid jouw dagen doorkomt, want er zijn elke dag zoveel prikkels. Maar als je iets echt wil, dan kan je het ook. Dat geldt ook voor afvallen”, zegt Iris Vogelezang van The Slim Company. Zij is gewichtsconsulent en verpleegkundige en maakt gebruik van PowerSlim, een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma gebaseerd op een eiwitrijk en koolhydraatarm voedingspatroon. Zo gebruik jij vetreserves als energiebron en behoud je spiermassa, waardoor jouw stofwisseling op gang blijft. 

WEKELIJKSE CONSULTEN
,,Afvallen met PowerSlim gaat snel en het is blijvend, maar het is fijn om structuur te hebben en te weten wat jouw valkuilen zijn. Structuur en regelmaat zijn het belangrijkst om jouw dieet vol te houden en aan te passen naar een nieuw levensritme.” De wekelijkse consulten bij Iris helpen daarbij. Ook word je gemeten en gewogen. Iris adviseert de producten die je nodig hebt en geeft bijbehorende recepten. Je hoeft geen honger te lijden, want je eet zes keer per dag. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door Power-Slim-producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en veel groenten.

BALANS HOUDEN
Eenmaal jouw doel bereikt, mag je gratis blijven langskomen voor het nawegen en de consulten. Alles om ervoor te zorgen dat je die gezonde levensstijl kan behouden. Zodat jij de volgende keer zelfs tijdens de vakantie de balans kunt houden en zónder extra kilo’s naar huis gaat!

Dorpsstraat 122
2712 AN Zoetermeer
079 - 500 12 65
06 - 300 116 83
info@slimcompany.nl  
www.slimcompany.nl