Holland Huis Makelaars

De woningmarkt is overspannen! De prijzen zijn in de tweede helft 2017 extreem hard gestegen, met name door het zeer geringe aanbod en de lage hypotheekrente. De keuze voor een woningzoekende is klein. Er worden meer woningen verkocht dan aangeboden. We zien nu weer een omgekeerde trend: eerst kopen en dan verkopen! Veel woningen worden binnen een maand verkocht. Als koper wil je er niet naast grijpen, maar je ook niet gek laten maken. Een aankoopmakelaar biedt uitkomst.

Woningen gezocht!

Marco van Reeuwijk, makelaar-taxateur, en Petra Huisman, makelaar, van Holland Huis Makelaars merken dat er veel veranderingen in de markt zijn.

WAAROM ZIT HOLLAND HUIS MAKELAARS TE SPRINGEN OM IN CONTACT TE KOMEN MET WONINGEIGENAREN DIE HUN  WONING TE KOOP WILLEN ZETTEN?
Bij de verkoop van een woning komen vele zaken kijken. Een reële vraagprijs, meldingsplicht van verkoper, presentatie van de woning. Tijd voor het inschakelen van expertise. Een ervaren NVM-makelaar bij Holland Huis ontzorgt haar cliënten. Naast een complete professionele presentatie van de woning, krijgen verkopers toegang tot het digitale woondossier, inclusief agenda en verslagen van bezichtigingen. Een kwestie van open communicatie. Dit staat hoog in het vaandel bij Holland Huis. De korte lijnen worden als prettig ervaren. Daarnaast hebben vele mensen hun weg naar Holland Huis gevonden voor het plaatsen van een zoekopdracht. Een bron van potentiële kopers voor toekomstig woningaanbod. 

Holland Huis Makelaars

RUIMSCHOOTS EEN VERDUBBELING VAN HET AANTAL AANKOOPBEGELEIDINGEN! 
Waarom schakelen steeds meer mensen de makelaar in bij de aankoop van een woning?

a. Steeds meer woningzoekenden vissen achter het net, omdat de woning die zij willen aankopen al verkocht blijkt te zijn. Middels een zoekopdracht word je als eerste geïnformeerd.
b. Omdat de druk om snel een goed bod uit te brengen groot is, loop je het risico dat je eigenlijk te veel biedt. Een aankoopmakelaar kent
de reële waarde.
c. Je kunt verliefd zijn op een woning, maar liefde maakt blind. Een aankoopmakelaar kan je behoeden voor het kopen van een “kat in de zak”.

En dan niet te vergeten: als je je woning snel verkoopt, moet je ook snel zelf over nieuwe woonruimte beschikken. Van verkoper wordt je ineens koper! Om je daarbij te helpen geeft Holland Huis Makelaars je een gratis aankoopadviesrapport voor de woning die je zou willen kopen.

FINANCIEEL ADVIES
De hypotheekrente is een belangrijke factor bij het aankopen van een woning en is op een historisch laag niveau gekomen. Dat was voor woningzoekenden soms reden om hun aankoopbesluit uit te stellen in de hoop dat de rente nog lager zou worden. Nu lijkt er een kentering te komen. De eerste rente-stijgingen sinds lange tijd zijn een feit. Naast de situatie op de woningmarkt die hierboven al is beschreven neemt de spanning voor degene die een woning wil kopen nog verder toe bij een stijgende hypotheekrente. De samenwerking tussen makelaar en financieel adviseur is erg belangrijk. Holland Huis heeft beide disciplines in huis.

SLA JE SLAG!
Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de hulp van de makelaar en financieel adviseur kun je nu die voorbereiding starten. Holland Huis Makelaars heeft nu een speciale combinatie-actie:

1. Een korting van € 500,- op het presentatiepakket voor de verkoop van je huidige woning, zodat die je niets kost. Jazeker, die is dan gratis!
2. Gevolgd door een gratis aankoop-adviesrapport voor de nieuwe woning die je op het oog hebt om aan te kopen.

Parkdreef 348
2724 EZ Zoetermeer
079 - 342 02 61 
makelaars@holland-huis.nl
www.holland-huis.nl