Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - JANUARI 2021

WIM VAN DER HAM KEUKENS

In het huis-aan-huisblad Mijn Zaak Zoetermeer vertellen ondernemers uit alle branches over hun passie: het ondernemerschap. Via de krant en het magazine kunnen zij zich op een unieke manier presenteren aan de inwoners van Zoetermeer. De initiatiefnemers Dick Koren en Antoinette Souren promoten zo al acht jaar zelfstandige, lokale ondernemers. “We staan dan ook 100% achter de uitspraak “Wees loyaal en koop lokaal”, vertelt Antoinette. “Juist tijdens deze coronacrisis verdienen zij meer dan ooit onze steun.”

Wim van der Ham Keukens transformeerde onze wensen en ideeën in onze droomkeuken anno 2021!

“Begin september besloten we tot de aanschaf van een nieuwe keuken,” vervolgt Antoinette. “We wisten ook al waar we ons wilden oriën-teren. Willem van Capelleveen, de ondernemer achter Wim van der Ham Keukens, kennen we namelijk door onze krant al jarenlang. Het was dan ook niet meer dan logisch dat de zoektocht naar onze nieuwe keuken zou starten bij het sympathieke familiebedrijf. Natuurlijk hadden we vooraf enkele ideeën en wensen zoals een kookeiland met een marmerlook composietblad, zwarte keukenkasten en een zitje voor bij ons keukenraam. Daarnaast vonden we als kook-liefhebbers een combi-oven én een gewone oven heel belangrijk. Bovendien wilden we overstappen van gas naar inductie. Gelukkig konden we, uiteraard rekening houdend met de RIVM-maatregelen, nog een afspraak maken in de showroom.”

WIM VAN DER HAM KEUKENS

UITGEBREID ORIËNTATIEGESPREK
“Toeval bestaat niet. In de showroom ontdekten we globaal de droomkeuken die we in gedachten hadden. Tijdens het gesprek waar uitgebreid de tijd voor werd genomen, ontstond o.a. door de suggesties van Willem gecombineerd met onze ideeën en wensen, langzamerhand onze droomkeuken. Door foto’s van de oude situatie kreeg Willem een goed beeld van de beschikbare ruimte. Verder wilden we de keuken bij onze woon-kamer betrekken. Tijdens het oriëntatiegesprek luisterde Willem niet alleen goed, hij stelde ons ook vragen, zodat we nog bewuster konden kiezen. Uiteindelijk kwamen we uit op een kookschiereiland, zodat er genoeg loopruimte overbleef. Verder kozen we voor een zwarte spoelbak & kraan, alle benodigde inbouwapparatuur inclusief een zelfregulerend afzuigsysteem. Vervolgens ontvingen we per e-mail een 3D-sfeerimpressie met een realistisch beeld van onze keuken die tijdens de vervolgafspraak tot in detail werd uitgewerkt.”

VAN IDEE NAAR UITVOERING
“We hebben zelf de oude keuken verwijderd en dat scheelt natuurlijk in de kosten. Vervolgens nam Richard Bolleboom, de keukenmonteur, contact op over de plaatsingsdatum. Voor de keukenrenovatie kwam hij nog langs om kennis te maken en te checken of alle maten klopten. De start van de keukenrenovatie was natuurlijk een spannend moment. Je huis staat namelijk vol met dozen. Eerst paste een elektricien de groepenkast aan en daarna ging Richard aan de slag. Voortdurend hadden we overleg. Hoeveel stopcontacten wil je en waar moeten ze geplaatst worden? Hij kwam tijdens het overleg regelmatig met praktische suggesties. Uiteindelijk was de keukenrenovatie volgens planning na drie dagen afgerond. Nadat hij alles netjes had opgeruimd, testte hij alle apparatuur op de juiste werking. Kortom, wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en zeer tevreden over Willems’ begeleiding en de uitvoering door Richard. In een van de aankomende edities zullen we het eindresultaat van onze droomkeuken natuurlijk laten zien.”

WIM VAN DER HAM KEUKENS
Wattstraat 14
2723 RC Zoetermeer
079 - 33 00 900
info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderhamkeukens.nl

Theresiastraat 168-178 
2593 AT Den Haag 
070 - 383 50 10