hafez

Iedere ambitieuze hairstylist droomt van een eigen kapsalon. Daar komt echter wel het een en ander bij kijken. Helaas blijft deze droom voor velen vaak financieel onbereikbaar. Meestal ontbreekt het beginkapitaal voor een geschikt pand, een professionele inrichting én de vaste kosten. Gelukkig biedt Hafez Hairstyling perspectief. Kortom, wil jij als ervaren allround hairstylist je eigen salaris bepalen en je werk-zaamheden verrichten als “eigen baas”? 

WIL JIJ ALS ALLROUND HAIRSTYLIST (M/V) VEEL GELD VERDIENEN BIJ HAFEZ HAIRSTYLING?

Voel jij je aangesproken en ben je toe aan een uitdaging? Een kwestie van één telefoontje en het maken van een vrijblijvend oriënterend gesprek met eigenaar Hafez Derees is dan jouw eerste stap. “Als “eigen baas” bij ons aan de slag gaan, heeft vele voordelen,” begint Hafez enthousiast. “Je bepaalt zelf, uiteraard na overleg, je werktijden. Het is natuurlijk logisch dat je meer verdient als je langer werkt. De voordelen van deze samenwerking zijn uniek. Zo kun je gebruik maken van alle faciliteiten van onze stijlvol ingerichte kapsalon in Rokkeveen. Denk maar aan de behandelingsplaats, de wachtruimte, de koffie & theecorner, het online afsprakensysteem en nog veel meer. Je hebt dus wel de lusten, maar niet de lasten van een eigen zaak. Uiteraard staan de voorwaarden voor deze kans helder uitgelegd in een officiële samenwerkingsovereenkomst,” aldus Hafez. 

hafez

10 JAAR HAFEZ HAIRSTYLING IN ROKKEVEEN
“De tijd vliegt,” vervolgt Hafez. “Wij knippen al weer 10 jaar aan het Aburahout in Rokkeveen. Onze vaste klantenkring bestaat uit mannen, vrouwen en kinderen uit Zoetermeer, Rotterdam, Leiden en Gouda. Onze kracht? We creëren het juiste kapsel voor iedereen met een speciale kniptechniek. Nee, dat ga ik verder niet uitleggen. Dat is het geheim van de smid. Een goed kapsel geeft zelfvertrouwen. Onze hairstylisten hebben het in hun vingers. We luisteren dus goed naar de wensen van onze klanten. Aandacht en vakmanschap resulteren vervolgens in het juiste kapsel. Verder is het hier gewoon gezellig met onze Chihuahua Choco op haar vertrouwde plekje. Je voelt je thuis en we weten al snel welk kapsel het best bij jouw persoonlijkheid past.”

ALLROUND HAIRSTYLIST GEZOCHT!
“Heb jij de ambitie om onder bepaalde voorwaarden voor jezelf te beginnen en beschik jij over alle vaktechnische vaardigheden die je van een allround hairstylist mag verwachten? Ben jij ondernemend, klantvriendelijk, flexibel, communicatief sterk, stressbestendig, enthousiast, gezellig en woon je in de regio Zoetermeer? Is het jouw passie om de juiste kapsels te creëren als “eigen baas”? Ook zoeken wij nog een 1e of 2e jaars leerling kapster. Aarzel dan niet en neem contact op voor een oriënterend gesprek!” besluit Hafez.

Aburahout 1 A
2719 MX Zoetermeer
T    079 – 362 59 00
W    www.hafezhairstyling.nl