Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - JANUARI 2019

newfysic

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Goede voornemens, we hebben ze allemaal. Naast stoppen met roken is afvallen de grote favoriet op het lijstje van goede voornemens. Natuurlijk komt echte schoonheid van binnen, maar het oog wil ook wat. Een evenwichtig figuur is goed voor je zelfvertrouwen en essentieel voor je gezondheid. Het juiste gewicht zorgt er voor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit. Afvallen lijkt echter eenvoudiger gezegd dan gedaan. Hoe pak je het dus aan? De meeste diëten zijn immers gedoemd te mislukken en resulteren in het jojo-effect.

 

Wil je gezond afvallen en heb je een begripvolle stok achter de deur nodig?

Op het kruispunt van de Dorpsstraat en de Leidsewallen is NewFysic, voor mensen die
gezond, verantwoord en blijvend willen afvallen, dé route naar een gezonde levensstijl.
Vestigingsmanager Lidia Pronk is niet alleen voedingscoach, maar ook ervaringsdeskundige.  Zelf weet ik er alles van. Ik ben een echte levensgenieter en een aantal jaren geleden kropen ook bij mij de kilo’s er ongemerkt aan en dat resulteerde in bijkomende klachten zoals vermoeidheid en minder energie. Het principe van NewFysic sprak mij meteen aan. Het past namelijk bij iedere levensstijl. We leren je om gezonde keuzes te maken die je voor de rest van je leven kunt toepassen. Bovendien zijn de ingrediënten van onze smaakvolle recepten in iedere supermarkt verkrijgbaar. Je gezin kan gewoon mee eten en het is zeker geen crash-dieet. Je mag wel zes keer per dag eten met ondersteuning van diverse supplementen. Het wekelijkse weegmoment zorgt uiteraard voor de bekende stok achter de deur.”

newfysic

MOEILIJKE MOMENTEN
“Ik viel wekelijks af en behaalde in binnen afzienbare tijd mijn doel, ik voelde me weer fit en energiek. Bovendien gaf het afvalsucces een boost aan mijn zelfvertrouwen. “Dat wil ik ook,” dacht ik toen. “Mensen begeleiden naar hun streefgewicht is echt op mijn lijf geschreven. Ik ken als geen ander de valkuilen van afslankprogramma’s. Je hebt altijd moeilijke momenten. Tijdens het wekelijkse weegmoment monitoren we samen het proces, beantwoord ik vragen en geef ik tips. Je hebt bijvoorbeeld een etentje, je gaat naar een verjaardag of een weekendje naar Barcelona. Welke lekkere, gezonde keuzes kun je dan maken? Begripvolle ondersteuning, individuele voedingsadviezen in combinatie met onze supplementen zijn de sleutel van ons succes.” 

newfysic

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
“NewFysic is geschikt voor iedereen. Of je nou vijf of zestig kilo wil afvallen. Tijdens de gratis intake bespreken we je eetpatroon en word je gemeten en gewogen. Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk voedingsplan op dat past bij jouw levensstijl. Het proces wordt ondersteund met supplementen die zorgen voor een optimale en efficiënte vetstofwisseling. Spiermassa blijft behouden en vet verdwijnt. Bovendien voorkomen de supplementen het hongergevoel, zodat je het goed kunt volhouden. Wanneer gaat bij jou de knop om?”

NEWFYSIC
Dorpsstraat 46
2712 AL Zoetermeer
T    088 - 323 00 35
E    zoetermeer@newfysic.nl
W   www.newfysic.nl