Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 5 - NOVEMBER 2019

DE BOER MAATWERK IN KEUKENS

De tijd dat er in een keuken alleen gekookt werd, is al lang voorbij. De keuken als ontmoetingsplek en kloppend hart wint steeds meer terrein. Samen koken, eten en drinken in een ruimte die naadloos aansluit op de woonkamer, creëert  verbinding. De term leefkeuken is waarschijnlijk zo ontstaan. Smaken verschillen. Hoe gaat jouw nieuwe keuken eruit zien? Vaak begint het oriëntatieproces met ideeën, kleur(en), de voorkeur voor specifieke materialen en/of een bepaalde stijl. Kies je voor landelijk, klassiek, industrieel, modern of een mix? Keuzes maken blijft lastig. Tijd om De Boer Maatwerk in Keukens in te schakelen. 

Wij vertalen jouw ideeën in een unieke droomkeuken exact op maat!

“Het liefst komen we bij de mensen thuis om sfeer te proeven en om een goed beeld te krijgen van de beschikbare keukenruimte,” vertelt Jacob de Boer. “De traditionele keuken-opstelling zou zo maar eens kunnen veranderen. Uiteraard gaan we natuurlijk wel uit van de klantenwensen. Vervolgens vertalen wij de wensen in een realistisch plaatje dat aan de verwachtingen voldoet. Ideeën krijgen ruimschoots de kans om te groeien. We kunnen dus op ieder moment in het proces aanpassingen verrichten. Na de oriëntatiefase werken we het gekozen keukenconcept uit in een realistische 3D-kleurenimpressie. Zo kan je precies zien hoe jouw keuken eruit komt te zien. Vervolgens hoef je niet direct een beslissing te nemen. Denk er maar rustig over na! Zo willen we een goed gevoel creëren. Een nieuwe keuken koop je immers niet iedere dag!”

DE boer maatwerk in keukens

BETAALBAAR MAATWERK
“Vakmanschap is meesterschap staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij alles en iedereen in huis voor de realisatie van jouw droomkeuken. Vakmensen met passie voor ambachtelijk vakmanschap. Vakmensen die meedenken en met verrassende ideeën en oplossingen komen. Maatwerk is bij ons dan ook echt maatwerk tot op de millimeter nauw keurig. Na het inmeten fabriceren en bouwen we de keuken op in onze eigen werkplaats. Klopt alles volgens het concept? Dan wordt het tijd voor ons professionele montageteam om de keuken te plaatsen. Omdat we bij iedere stap in het proces de touwtjes strak in handen hebben, kunnen we ook op ieder moment wijzigingen toepassen. Dat is een prettig gevoel, want sommige ideeën ontstaan spontaan tijdens de plaatsing. Verder wil ik het misverstand, dat maatwerk onbetaalbaar is, uit de weg ruimen. Vanaf €15.000 kunnen we namelijk al een droomkeuken op maat realiseren.”

WE DOEN MEER DAN DE CONCURRENTIE
“Voor onze concurrentie betekent de keukenplaatsing het einde van de samenwerking met hun klanten. Bij ons is dat regelmatig een ander verhaal. Zo zijn we nu bij drie particulieren volop aan de slag met woonprojecten die voortvloeiden uit hun droomkeuken op maat. Van het één komt het ander, is meer schering dan inslag. Maatwerk kan alle kanten opgaan en klanten komen met diverse vragen. Soms komen ze met afbeeldingen van internet of een woonblad. Kan de retro-stijl van de keuken niet terugkomenin een wandkast, boekenkast en/of tv-meubel op maat? Is het mogelijk om een inloopkast in de slaapkamer te creëren? Op zolder willen we graag opbergruimtes in de schuine gedeeltes met een schuifwandsysteem. Natuurlijk, ook meubelen op maat is onze expertise. Als de keukenboer stopt, gaan wij verder!”

Gouderaksedijk 24
2808 NG Gouda
0182 - 51 22 78
info@maatwerkinkeukens.nl
www.maatwerkinkeukens.nl