Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - APRIL 2019

financieringsgilde

Bastiaan Breugem. Persoonlijk en daadkrachtig. In dienst van de Rabobank verstrekte hij jarenlang financiële adviezen aan het midden- en kleinbedrijf (mkb). In 2016 volgde hij zijn hart en sloot hij zich aan bij het Financieringsgilde. Met vijftien vestigingen in Nederland versterken de franchiseondernemers elkaar in allerlei opzichten. “Een kwestie van krachtenbundeling en professionele uitstraling ,” vertelt Bastiaan. “Samen weet en bereik je nu eenmaal meer. Maandelijks sparren en ervaringen uitwisselen, resulteren in actuele inzichten met betrekking tot mkb financiering.”

Wij regelen elke mkb financiering tegen de meest gunstige voorwaarden!

“De economie bloeit als nooit te voren. De ideale tijd voor ambitieuze ondernemers die een stapje verder willen. Maar wat zijn de opties? Investeren in de zelfstandige groei van het bedrijf of een bedrijfsovername? Vele vragen passeren bij deze opties de revue. Wil je bijvoorbeeld een bedrijfspand voor eigen gebruik of als commercieel vastgoed aankopen en financieren? Of wil je werkkapitaal genereren voor de inkoop van voorraad? Financiering is vaak noodzakelijk, maar hoe pak je het aan? Is de financiering wel haalbaar? Wat moet je allemaal aanleveren? Welke financier biedt de beste rente én de beste voorwaarden? Dat zijn zaken die al spelen voordat je überhaupt met een financier in gesprek gaat. Financiers vertolken op dat gebied inmiddels vaker de rol van productverstrekker en beoordelaar. Zij laten de advisering dan ook steeds vaker aan ons over.”       

financieringsgildeVERTROUWEN IS ESSENTIEEL 
“Mond-tot-mondreclame en ons netwerk bestaande uit pleitbezorgers zoals bedrijfsmakelaars, administratiekantoren en accountants vormen de basis van onze groeiende klantenkring. Ik sta dichtbij de ondernemers en wil niet die afstandelijke man in pak zijn. Bedrijven kiezen voor ons, omdat een financieringsaanvraag veel tijd en energie kost. Het eerste vrijblijvende contact vindt in principe bij mijn klant op locatie plaats. Zo krijg ik een goed gevoel bij de ondernemer en zijn onderneming. Persoonlijk contact en een klik zijn essentieel. Wederzijds vertrouwen is namelijk de basis om verder te gaan in het proces. Door mijn ervaring weet ik binnen één gesprek of een financiering haalbaar is. Ik spreek duidelijke taal. Het kan wel of niet! Na het eerste gesprek ontvangt men een offerte waarin mijn diensten en voorwaarden duidelijk opgesteld zijn. Vervolgens neem ik het volledige traject uit handen en wordt de aanvraag, indien wenselijk, bij verschillende financiers ingediend. Zo krijgt men altijd het beste aanbod tegen de meest gunstige voorwaarden.”

financieringsgilde

ADVIESROL BANK OVERGENOMEN
“Tijden veranderen. In het Financieel Dagblad stond laatst een interessant artikel over de veranderende rol van de banken. Ze gaan steeds meer lijken op nutsbedrijven die alleen energie leveren. Bij andere financiers gaat het dezelfde kant op. Ze leveren steeds vaker financieringen waarbij de adviesrol bij ons komt te liggen. Samen met de klant zorgen wij dat alle stukken compleet zijn en het verhaal klopt. Deze werkwijze is ook prettig voor de financier die hierdoor gelijk aan de slag kan. Onze expertise zorgt dan ook voor een hogere slaagkans van de financieringsaanvraag. We weten namelijk door onze bancaire achtergrond welke financier het best past bij een specifieke financiering. Natuurlijk geef ik tijdens het eerste gesprek ook aan als het niet haalbaar is. Dat is wel zo eerlijk. Interesse en toe aan meer informatie over een vorm van bedrijfsfinanciering? Neem dan vrijblijvend contact op,” besluit Bastiaan.

FINANCIERINGSGILDE
Bleiswijkseweg 55
2712 PB Zoetermeer
06 - 134 262 30
085 - 864 03 13
bbreugem@financieringsgilde.nl
www.financieringsgilde.nl