KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE

Iedereen heeft het druk. Verwachtingen en verplichtingen beheersen onze agenda. Lichamelijke klachten, stress en chronische hoofdpijn liggen op de loer. Als een sluipmoordenaar verdwijnt de energie uit je lichaam en je lontje wordt steeds korter. Ingrijpen is essentieel. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Tijd voor een geluksmoment voor jezelf in de vorm van een heerlijke, ontspannen massage. Het is dé methode om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen.  

Wanneer kies jij voor een geluksmoment voor jezelf?

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede handen,” vertelt Ellen Straver. Ruim tien jaar was zij werkzaam bij politie, justitie, de jeugdhulpverlening en diverse commerciële organisaties. In 2004 gooide zij, na een burn-out, het roer radicaal om en volgde zij de opleiding tot integraal massagetherapeute. “Door de dagelijkse druk luisteren veel mensen niet meer naar hun lichaam en dat resulteert in o.a. verhoogde spierspanningen en vermoeidheidsklachten. Je lichaam liegt niet. De eerste massage start daarom altijd met een gratis intake, zodat we een goed beeld van spiergerelateerde of andere lichamelijke klachten en wensen in kaart kunnen brengen.” 

KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE

WELKE MASSAGETECHNIEK PAST BIJ JOU?
“Samen beheersen onze zeer ervaren en gediplomeerde masseurs meer dan achttien verschillende massagetechnieken. Voor iedere wens bestaat dus een specifieke massagetechniek. Met de burn-outmassage kom je bijvoorbeeld weer helemaal tot jezelf eventueel in combinatie met coaching, mindfulness en ontspanningstechnieken. Door de bindweefselmassage krijg je meer energie, voel je je geestelijk fitter en zit je strakker in je vel. Ook bieden we pure ontspannings-, sport- en zwangerschapsmassages aan. Ontdek op onze website welke massagetechniek bij jou past en boek eenvoudig een verwenmoment voor jezelf bij Ellen, Esther of Marianne!”

Zegwaartseweg 4
2712 PM Zoetermeer
06 - 408 55 324
info@kleinmassage.nl
www.kleinmassage.nl