Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 1 - MAART 2020

YOGASTUDIO BALANS

Iedereen heeft het druk, druk, druk. Minder stress resulteert in een gezonder en relaxter leven. Maar hoe bereik je dat ontspannen gevoel? Het medicijn is yoga. Het is niet alleen een filosofie, maar ook een methode die de verstoorde balans tussen lichaam en geest herstelt. Wordt don’t worry, be happy jouw motto?

Wanneer kies jij structureel voor een ontspannen gevoel?

“Yoga is niet alleen een filosofie, maar ook een methode die de verstoorde balans tussen lichaam en geest herstelt,” vertelt Sonja Adriaansz die al vanaf haar 17e gefascineerd is door yoga. Na diverse yogaopleidingen en jarenlange leservaring startte zij in 1995 Yogastudio Balans in Zoetermeer. Waarom heeft iedereen  baat bij yoga? “Yoga is een oude oosterse leer en staat voor verbinding tussen lichaam en geest. Verder draait yoga vooral om bewustwording en ontspanning. Mensen raken al snel uit balans door een jachtig leven, stress en negatieve emoties. We eisen te veel van onszelf en op een gegeven moment raakt de koek op. Luisteren naar je lichaam is dus essentieel. Wie ben je en wat voel je? Je hoeft er ook helemaal niet lenig voor te zijn. Je lichaam wordt vanzelf soepeler. Het feit dat yoga niet prestatiegericht is, spreekt veel mensen aan.”

YOGASTUDIO BALANS

HATHA YOGA RESULTEERT IN PURE ONTSPANNING
“Een Hatha Yoga-les duurt 75 minuten en vooraf drinken we gezellig een kopje biologische thee of een glas water. In onze ruime, behaaglijke yogastudio met vloerverwarming en sfeerverlichting begint de les met “vijf minuten niks” in een comfortabele houding om je spieren te ontspannen. Je kunt het zien als een geestelijke cooling-down van je (werk)dag en een meditatiemoment om de drukte van de dag los te laten. Vanuit een ontspannen lichaam kunnen vervolgens de eenvoudige yoga-oefeningen beter uitgevoerd worden. Yoga is geschikt voor iedereen en je hebt er slechts een badlaken en comfortabel zittende kleding bij nodig. Wees vooral gewoon lekker jezelf!”

YOGASTUDIO BALANS BESTAAT BINNENKORT 25 JAAR!
“Dit jaar bestaan we 25 jaar en dat willen we met diverse activiteiten feestelijk vieren. Eind januari zijn we dit bijzondere yogajaar gestart met een receptie voor leden en belangstellenden. Verder presenteren we diverse extra lessen zoals een klankschalenconcert en meditatief schilderen. Ook heeft de yogastudio in het kader van de verduurzaming een “groen” dak waardoor de isolatie nu optimaal is. ’s Winters blijft de studio behaaglijk warm en ’s zomers is het er heerlijk koel. Inmiddels is onze website compleet vernieuwd en het is dan ook raadzaam om onze jubileumagenda in de gaten te houden. Wanneer kies jij voor jezelf en maak je online een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefles? Zeker in de ochtenduren is er nog voldoende plek.”

LESTIJDEN
Maandag
Hatha Yoga 19.00-20.15 en 20.30-21.45 uur door Sonja Adriaansz
dinsdag Hatha Yoga 20.30-21.45 uur door Sonja Adriaansz
woensdag Hatha Yoga 09.00-10.15, 19.00-20.15 en 20.30-21.45 uur door Sonja Adriaansz
donderdag Hatha Yoga 10.30-11.45 uur en 20.00-21.15 uur door Jeltje Goet-Hiemstra
zaterdag Hatha Yoga 09.30-10.45 uur door Sonja Adriaansz

Algengroen 3
2718 GN Zoetermeer
079 - 361 6570
info@yogastudiobalans.nl
www.yogastudiobalans.nl