Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - JANUARI 2019

cater en co

Passie voor catering. Zo zou je de visie van Cater & Co kort en krachtig kunnen typeren. De drijvende krachten achter het cateringbedrijf, Marvin en Claudia Wijnants, zetten zich al zestien jaar met hart en ziel in voor particulieren en bedrijven in Zoetermeer en omstreken. Het succes van het cateringbedrijf is niet ongemerkt gebleven. Goede wijn behoeft immers geen krans. Zo past de lijst referenties van kleine tot grote bedrijven niet meer op één A4-tje. De vraag naar Cater & Co groeit jaarlijks. Wat is hun geheim en met welke diensten kunnen zij hun klanten dit voorjaar verrassen?

 

Waar is het feestje? Hier is het feestje!

Marvin: “Onze kracht zou ik niet per se een geheim willen noemen. We luisteren gewoon goed naar de wensen van onze klanten. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Het is eigenlijk heel simpel. Waar is het feestje en in hoeverre kunnen wij daar een rol in spelen? In principe kunnen wij alles regelen voor ieder budget. We profileren ons door verrassende arrangementen en kunnen de complete organisatie van verjaardagen, feesten en evenementen voor onze rekening nemen. Met onze opties kun je alle kanten op. Van hapjesschalen, een bedrijfsborrel, een tuinbarbecue, een walking dinner t/m themafeesten zoals een Tropical Party, thuis, op het werk of op locatie. Een kwestie van maatwerk. Mensen moeten weer genieten van hun eigen feestje.”  

cater en co

VERS, VERS EN NOG EENS VERS 
“Onze hapjesschalen doen het erg goed en je kunt ze al vanaf één schaal (40 stuks) met ongeveer zeven verschillende hapjes online bestellen. Wil je Oud Hollandse hapjes, gevulde eitjes of schijfjes brood met zalm, roomkaas en garnituur? Of toch liever glaasjes carpaccio met oude kaas, pijnboompitjes, kappertjes en dressing? Dit is slechts een greep uit ons assortiment hapjesschalen. Alle hapjes zijn verpakt in een luxe doos en worden op een mooie zwarte schaal gepresenteerd. Tot slot bezorgen we gratis onze goed gekoelde hapjes tot 21.00 uur ’s avonds. Want je wil natuurlijk wel verse hapjes presenteren!” 

cater en co

EEN EIGEN KOK?
“Zodra de eerste zonnestralen in de tuinen schieten, vliegen de aanvragen voor onze barbecue-arrangementen vanaf €19,95 inclusief kok, barbecue, borden en bestek als een raket omhoog. Complete ontzorging is ons motto. Een walking diner doet het ook goed. Diverse culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Alle gerechten bereidt onze kok vers op locatie. In een informele sfeer kun je genieten van passende porties die subtiel op elkaar afgestemd zijn en stijlvol gepresenteerd worden. Na afloop laten we uiteraard alles brandschoon achter. Wanneer is jouw feestje?”

CATER & CO
Perengaarde 5
2723 AT Zoetermeer
M    06 - 249 920 45
E    info@caterenco.nl
W   www.caterenco.nl