Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 4 SEPTEMBER 2019

haarhuis van tongeren

Niet iedereen is gezegend met een volle bos haar. Dat kan door aanleg, chemotherapie of ziekte. Haar wordt echter gezien als een belangrijk onderdeel van je uitstraling. Weinig of dun haar kan dus voor grote onzekerheid zorgen. Bij jong en oud, man of vrouw. Gelukkig heeft Haarhuis van Tongeren altijd een oplossing voor deze problemen.

Voorkom onzekerheid en probeer een haarwerk

“Haarhuis van Tongeren doet alles wat met haaraanvulling te maken heeft”, maakt Sander van Tongeren direct duidelijk. “Wij zijn heel breed georiënteerd. Van maatwerk na een hoofdoperatie of slechts een kleine kale plek opvullen.” Haarwerken van kunststofvezels, cyber vezels, betex vezels of onbehandeld Europees haar. Het zal je de meesten misschien niet zoveel zeggen, maar Haarhuis van Tongeren beschikt over werkelijk alle soorten haarwerken. “Het is afhankelijk van wat de klant ermee wil doen. Met kunststofvezel kun je bijvoorbeeld niet slapen, maar wel in de regen lopen. Met een haarwerk van Europees haar kan je alles doen”, zegt Sander en laat enkele voorbeelden zien in de haarwerksalon aan de Dijkmanschans 198 in Noordhove.

haarhuis van tongeren

Ook voor mannen zijn haarstukken beschikbaar. “Met folie verlijmen we dat met de hoofdhuid. Dat ziet er super mooi uit en is erg populair. Dat kan bij kale plekken of kaalheid bovenop. Voor volledig kale mannen hebben we ook haarwerken. Wij hebben niet zoals vroeger de vreselijke  toupet, maar kwalitatief haarwerk.” Kaalheid wordt bij mannen geaccepteerd, maar bij vrouwen ligt het een stuk gevoeliger. “Zij voelen zich minder vrouw en minder aantrekkelijk. Ook hebben vrouwen vaak een negatief beeld. Ze zien een slecht haarwerk bij iemand anders. Maar als het een goed haarwerk is, is het onmogelijk om te zien. Wij horen heel vaak van klanten: Was ik maar jaren eerder gekomen.

OOK VOOR EXTENSIONS
Haarhuis van Tongeren kan ook op modieus vlak een rol spelen. Haarhuis van Tongeren werkt namelijk met extensions van Great Lengths, de beste op de markt. Great Lengths is zelfs de uitvinder van de extensions. “Perfect voor mooier, voller haar. Er is zoveel mogelijk en wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haaraanvulling. Wij doen het al zo lang, nu al drie generaties.”

FAMILIEBEDRIJF
Ooit begonnen als kapsalon door opa Leendert van Tongeren in Leiden. En inmiddels al zo’n 50 jaar specialist op het gebied van haarwerken. Sander laat weten dat de techniek in de afgelopen 25 jaar enorm vooruit is gegaan. “In de toekomst verwacht ik dat kunststofvezel haarwerken veel meer het echte haar zal benaderen.” Waar Sander vroeger al wist dat hij zijn vader Hans zou opvolgen, is het nog maar de vraag of zijn nu 14-jarige dochter Aukje ooit in de voetsporen van haar vader zal treden. “Ik zou het heel mooi vinden”, aldus Sander.

HAARHUIS VAN TONGEREN 
Een haarwerksalon met uitsluitend kwaliteitsproducten uit voorraad. Het familiebedrijf heeft contracten met alle zorgverzekeraars en neemt de afhandeling hiervan volledig uit handen. Bij Haarhuis van Tongeren is gratis parkeergelegenheid, maar ook een kosteloos bezoek aan huis of ziekenhuis behoort tot de mogelijkheden. De openingstijden zijn op maandag van 9.00-17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur en zaterdag van 9.00-16.00 uur.

Dijkmanschans 198
2728 GK Zoetermeer 
(wijk 28 Noordhove)
079 - 331 29 93
zoetermeer@haarhuisvantongeren.nl
www.haarhuisvantongeren.nl