attractiecentrum zoetermeer

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Attractiecentrum Zoetermeer een andere eigenaar kreeg. Van der Kooy Vastgoed Groep nam Attractiecentrum Zoetermeer over en nam het flink onder handen. Het resultaat mag er zijn! Met name de horecagelegenheid op de eerste verdieping herkennen oude klanten niet terug.

Vernieuwd attractiecentrum is regelrechte hit

‘Attractiecentrum Zoetermeer? Je bedoelt de kartbaan’, zo reageerden Zoetermeerders vaak bij het horen van de naam. Het is al sinds 1995 een begrip in de stad, maar Attractiecentrum Zoetermeer is véél meer dan alleen een kartbaan. Zo is de ruimte voor de populaire LaserGame vernieuwd én is er zelfs een nieuwe aanwinst: de Arcade Arena. Nu kan je tussen het karten of LaserGamen door even losgaan op de arcadekasten voor jong en oud, van Pac-Man tot Terminator. 

attractiecentrum zoetermeer

ATTRACTIES
Het attractiecentrum aan de Wattstraat 20 beschikt daarnaast over verschillende attracties die met elkaar gecombineerd kunnen worden. “We hebben heel veel leuke games, maar veel mensen weten dat niet”, vertelt Ewald Hulleman van Attractiecentrum Zoetermeer. ,,Mission Possible, Gladiator Fight, Bungee Soccer, Bungee Run, Quizmaster en Lasersquash. Deze spelen kan je los spelen, maar ook zelf samenstellen in de vorm van een arrangement, inclusief drankjes, lunch of diner.” Via de vernieuwde website kan men reserveren voor de attracties en arrangementen.

HORECA
Tussen het LaserGamen of de andere attracties door geniet je van een hapje en een drankje in het nieuwe restaurant. Op de eerste verdieping zijn er nu twee zalen, waar drankjes, lunch en diner geserveerd worden. De zalen hebben een industriële look met meerdere bars en is uitermate geschikt als evenementenlocatie. Binnenkort kan je zelfs de microfoon oppakken en gezellig meezingen in de karaokebar. Het maakt het attractiecentrum de ideale plek voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, en familie-, school- & verenigingsuitjes. Er komt zelfs een speciale afsluitbare ruimte voor vrijgezellenfeesten, met onder meer een pokertafel en drankspellen.

KINDERKARTEN
Natuurlijk wordt er ook nog dagelijks gekart. De baan wordt binnenkort KNAF-proof gemaakt, waardoor het attractiecentrum in de toekomst erkende races en kartcursussen kan organiseren. Ook kinderen (minimaal 1.35 meter) mogen over de baan scheuren, maar krijgen eerst een briefing met een uitleg over de vlaggen en de werking van de kart. Ook krijgen zij een overall en helm van Attractiecentrum Zoetermeer. 

DE STRIJD BARST LOS
Een groot succes is de Bedrijven Kart Competitie. Eén keer per maand racen bedrijven, met minimaal twee en maximaal vijf personen, tegen andere bedrijven. Elk team rijdt met verplichte wissels in 90 minuten zoveel mogelijk rondes. De winnaars van de verschillende poules gaan het later dit jaar tegen elkaar opnemen in een finale. Zij strijden om de felbegeerde beker!

Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer
079 - 342 62 26 
verkoop@attractiecentrum.nl
www.attractiecentrum.nl